vrijdag, februari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Nieuw! Opleiding Big Data in de publieke sector
Nieuw! Opleiding Big Data in de publieke sector

Nieuw! Opleiding Big Data in de publieke sector

  • Nederland
  • De toepassing van Big Data gaat een belangrijke rol spelen bij de vernieuwing van de publieke sector, bv. op het terrein van de zorg, duurzaamheid, mobiliteit, fraude en criminaliteitsbestrijding. Organisaties in de publieke sector zijn daarnaast snel aan het digitaliseren. De hoeveelheid en diversiteit aan data waarover uw organisatie dan zal beschikken is ongekend. Door deze data o.m. te verrijken en continu te analyseren en te evalueren beschikt u over een geweldig hulpmiddel om inefficiënties te ontdekken, uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en directe kostenbesparingen te realiseren.
  • International Management Forum
  • www.imf-online.com
  • info@imf-online.nl

Deze 5-daagse klassikale of in-company opleiding Big Data in de publieke sector biedt ongekende en onbegrensde mogelijkheden voor publieke organisaties.

De toepassing van Big Data gaat een belangrijke rol spelen bij de vernieuwing van de publieke sector, bv. op het terrein van de zorg, duurzaamheid, mobiliteit, fraude en criminaliteitsbestrijding. Organisaties in de publieke sector zijn daarnaast snel aan het digitaliseren. De hoeveelheid en diversiteit aan data waarover organisaties dan zullen beschikken is ongekend. Door deze data o.m. te verrijken en continu te analyseren en te evalueren beschikt men over een geweldig hulpmiddel om inefficiënties te ontdekken, de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en directe kostenbesparingen te realiseren.

Deze boeiende en inspirerende 5-daagse opleiding draagt bij aan de oplossing van de vele uitdagingen van dit moment. De deelnemer maakt op de eerste dag kennis met Big Data en de invloed van de samenleving. Op de tweede dag wordt er ingegaan op Big Data Analytics. Dag drie wordt besteed aan de juridische aspecten en trends en op dag vier worden beleid en operatie behandeld. Tot slot wordt op dag vijf Big Data naar de eigen praktijk vertaald door middel van het Business Model Canvas.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

 

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top