zondag, januari 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw platform ZZP Agenda ontwikkelt en verbindt zzp-ers
Nieuw platform ZZP Agenda ontwikkelt en verbindt zzp-ers

Nieuw platform ZZP Agenda ontwikkelt en verbindt zzp-ers

  • Nederland
  • ZZP Agenda lanceert vanaf vandaag haar nieuwe website. Zzp’ers, trainers, netwerken en bedrijven vinden elkaar op het nieuwe online platform van ZZP Agenda, dat ‘ontwikkeling en verbinding’ als kerndoelen heeft. Opgericht in 2011 heeft ZZP Agenda inmiddels een netwerk van 10.000 ondernemende zzp-ers.
  • Logo ZZP weinig wit
  • ZZP Agenda
  • www
  • jasper@zzpagenda.nl
  • Noot voor de redactie (niet voor publicatie) Vragen kunnen gesteld worden aan Jasper Runneboom: 06-43089920 of jasper@zzpagenda.nl

ZZP Agenda lanceert vanaf vandaag haar nieuwe website. Zzp’ers, trainers, netwerken en bedrijven vinden elkaar op het nieuwe online platform van ZZP Agenda, dat ‘ontwikkeling en verbinding’ als kerndoelen heeft. Opgericht in 2011 heeft ZZP Agenda inmiddels een netwerk van 10.000 ondernemende zzp-ers.

Ontwikkeling is één van de twee pijlers van het platform. Naast trainingen staan er daarom ook een workshop- en netwerkagenda, open coffee overzicht en een kenniscentrum online. “We organiseren ook regelmatig zelf evenementen, zoals ZZP Talks. Een landelijk inspiratie-event voor zzp’ers”. Zegt Jasper Runneboom, de initiatiefnemer van het platform. Zo wordt de verbinding, de tweede pijler, tot stand gebracht. Zo combineert ZZP Agenda online met evenementen in de echte wereld.

“Als zzp’er moet je praktisch alles in je eentje doen, omdat je meestal geen geld hebt om iemand in te huren. Een goede training is dan dé oplossing om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen. Uit onderzoek is veelvuldig gebleken dat een investering in jezelf het hoogste rendement oplevert.” Daarom richt ZZP Agenda zich nadrukkelijk op de ontwikkeling van de zzp’er zelf.

Elke ondernemer, en dus ook zzp’er, is vooral zelf verantwoordelijk voor zijn succes. Met het landelijke netwerk, een uitgebreide workshop- en netwerkagenda, een trainingsoverzicht en intensieve kennisdeling wijst ZZP Agenda de ondernemende zzp-er hierin de weg.

Over Jasper

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top