dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw presentatie platform voor organisaties, website bezitters
Nieuw presentatie platform voor organisaties, website bezitters

Nieuw presentatie platform voor organisaties, website bezitters

  • Nederland
  • Wat is People’s Area? People’s Area is de nieuwe manier van zoeken op internet. U vindt de zoekresultaten overzichtelijk terug op een Google Maps. In één oogopslag ziet u waar het bedrijf gevestigd is. In de infobox kunt u dan kiezen voor het profiel (People’s Area icoontje), of routebeschrijving door het icon aan te klikken.
  • logo
  • People's Area
  • www.peoplesarea.com
  • info@peoplesarea.com
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simon Koorengevel info@peoplesarea.com telefoon +32 476 76 44 82 Wat is People’s Area? People’s Area is de nieuwe manier van zoeken op internet. U vindt de zoekresultaten overzichtelijk terug op een Google Maps. In één oogopslag ziet u waar het bedrijf gevestigd is. In de infobox kunt u dan kiezen voor het profiel (People’s Area icoontje), of routebeschrijving door het icon aan te klikken.
  • PERSBERICHT

Nieuw presentatie platform voor organisaties, website bezitters.

www.peoplesarea.com

Hoe is het idee ontstaan?

Het idee is ontstaan om mensen en midden en kleinbedrijf bij elkaar te kunnen brengen en dat voor beiden partijen gratis. Op veel bestaande websites wordt een spel gespeeld waarbij de ondernemer moet bieden op een opdracht, daarvoor moet betaald worden om te kunnen reageren  en moeten vaak kleine bedrijven die daar voor een deel afhankelijk zijn een flinke bijdrage leveren. Zeker in een moeilijke periode is dat deze is dat een blokkade.

Het kan dus zomaar zijn dat opdrachten fictief geplaatst kunnen worden, niemand kan dat controleren. Wij willen een transparant internetbedrijf zijn.

Anders!

Anders dan bij zoekmachines is dat je visueel kunt zoeken in je eigen omgeving of op je vakantieadres in je eigen taal. Ook wordt er geen onderscheid gemaakt tussen groot of klein.

Wij hanteren geen voorrangspositie in de zoekresultaten. Iedereen is gelijk voor ons. Ook verzamelen wij geen persoonlijke gegevens van personen om die vervolgens weer door te verkopen aan derden.

Hoe werkt het?

Zoek je een bakker in Peking typ dan Peking in de zoekbalk en klik vervolgens op de categorie bakker. Zoek je een pinautomaat in Mokou, dan typ je Moskou in de zoekbalk en selecteer je vervolgens de categorie pinautomaten.

Ook kun je bedrijven in de zoekbalk vinden die in Google+ en/of bij People’s Area geregistreerd staan. Bedrijven die bij Google+ een account hebben, geven Google toestemming hun data te delen.

De gevonden resultaten kun je opslaan in je persoonlijke lijst en later terugvinden.

Bij ieder gevonden resultaat kan je een routebeschrijving maken en/of uitprinten door op het route icon te klikken. Je voert je vertrekadres in en de route wordt gemaakt.

Wat willen wij bereiken?

People’s Area wil hiermee bereiken dat ook ondernemers die een krap budget hebben of financieel moeilijk hebben op deze manier toch reclame kunnen maken. En zichzelf kunnen presenteren en vindbaar zijn, vandaar onze slogan Where people can find you. We proberen ons te focussen op applicaties die nadruk leggen op presenteren en vinden. Natuurlijk is iedere organisatie welkom van groot tot klein.

People’s Area wil met dit initiatief bijdragen aan een betere en gelijkwaardigere wereld waar iedereen dezelfde rechten en kansen hebben.

Het People’s Area Team

Over peoplesarea

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top