vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw sauna assortiment bij Spa Industries Europe in Barendrecht
Nieuw sauna assortiment bij Spa Industries Europe in Barendrecht

Nieuw sauna assortiment bij Spa Industries Europe in Barendrecht

  • Nederland
  • Kwaliteitssauna's - met de service van Spa Industries Europe...... Een standaard sauna voor binnen of buiten, voor 1 of meerdere personen, een infrarood sauna, een Finse sauna of een combinatie van beide: bij Spa Industries Europe bent u aan het juiste adres.
  • nobel_compositie
  • Spa Industries Europe
  • http://www.spa-industries.eu/spa-webshop/categorie/265-sauna-s.html
  • r.boelaars@spa-industries.eu
  • Een standaard sauna voor binnen of buiten, voor 1 of meerdere personen, een infrarood sauna, een Finse sauna of een combinatie van beide: bij Spa Industries Europe bent u aan het juiste adres.

Alleen veilige sauna’s met een perfecte kwaliteit zult u bij ons aantreffen

Wij verkopen alleen kwaliteit met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en met een service die wij zelf ook graag zouden krijgen als koper. Lage prijzen en veiligheid gaan immers niet samen! Wij staan daarom garant voor kwaliteit en service.

Ieder heeft zo zijn eigen redenen om gebruik te maken van een sauna. Van ontspanning tot het verlichten van medische klachten of een combinatie ervan. Zo biedt een infrarood sauna verlichting bij reuma, artrose, spier- en gewrichtspijnen. Een Finse sauna biedt verbetering van de totale weerstand door het afvoeren van schadelijke afvalstoffen uit het lichaam.

Om geheel tegemoet te komen aan die unieke persoonlijke situatie, zijn onze sauna’s modulair opgebouwd. Hierbij combineert u de meest geschikte sauna, infrarood stralingstechnieken, houtsoorten, afmetingen en accessoires tot een complete cabine, welke volledig beantwoordt aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wij adviseren u graag in onze nieuwe showroom (winkelcentrum Carnisse Veste).
Spa Industries Europe, Van Beuningenhaven 14, 2993 EH Barendrecht. 0180-849069.

http://www.spa-industries.eu

Over Spa Industries Europe

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top