zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw! Segway Rotterdam
Nieuw! Segway Rotterdam

Nieuw! Segway Rotterdam

  • Nederland
  • Dynamic City Tours Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen.
  • IMAG0219
  • Segway Rotterdam
  • www.segwayrotterdam.nl
  • info@segwayrotterdam.nl
  • Noot voor de redactie: Voor meer informatie over Segway Rotterdam kunt u mailen met Stephanie Sippens (sippens@wieldersmanagement.nl) of bellen naar 010-436 04 25. U bent uiteraard ook welkom tijdens de openingsborrel. Wilt u graag weten hoe het is om op een Segway te staan? Laat het ons weten. Bent u niet in de gelegenheid om op 17 april te komen? Geen probleem! Wij maken graag een aparte afspraak met u. Segway Rotterdam is onderdeel van Wielders Management / Zwarte Zwaan Events.
  • PERSBERICHT Nieuw! Segway Rotterdam

Vanaf 17 april kun je Rotterdam verkennen per Segway bij Segway Rotterdam. Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou! Dat moet je gedaan hebben dus boek snel een tour online op segwayrotterdam.nl

Een Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijd de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat. De juiste balans vinden is niet moeilijk omdat de Segway zelfbalancerend is. Het is een beetje skiën op het droge maar dan eenvoudig. De Segway is zeer milieuvriendelijk en bijna geluidloos. Het rijden op de Segway is niet alleen eenvoudig maar vooral ook heel erg leuk. Een bijzondere ervaring die zorgt voor een heerlijk vrij en stoer gevoel.

Segway Rotterdam, Parkhaven 9, 3016 GM Rotterdam, 010 436 04 25  info@segwayrotterdam.nl / www.segwayrotterdam.nl

Over wieldersmanagement

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top