zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / NIEUW! Training Agile Foundation: certificering door het Agile Consortium
NIEUW! Training Agile Foundation: certificering door het Agile Consortium

NIEUW! Training Agile Foundation: certificering door het Agile Consortium

  • Nederland
  • In de nieuwe 3-daagse Agile training (incl. examen) wordt onder andere duidelijk wat de toegevoegde waarde is van Agile werken, hoe Agile succesvol in een organisatie kan worden geïntroduceerd, en hoe het beste uit projectmanagement kan worden gehaald. De eerste training gaat van start op 2 oktober 2014.
  • imf-logo-vierkant
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_project-management/agile_training.php
  • info@imf-online.com
  • Eindhoven, 17 oktober 2014 –

De Agile training leidt op voor het wereldwijd erkende Agile Foundation examen van het Agile Consortium. In de training wordt het gedachtegoed van Agile uitgebreid behandeld. Daarnaast wordt ook Scrum uitgebreid behandeld. Na de training kan het Agile Foundation examen van het Agile Consortium direct worden afgelegd.

Agile Consortium

Het Agile Consortium Benelux werd in 2009 opgericht. Om de Agile werkwijze verder te professionaliseren zijn 2 certificeringen ontwikkeld in Groot-Brittannië en de VS, t.w. het Agile Foundation certificaat en het Project Leaders Practitioner certificaat. Alle organisaties kunnen lid worden van het Agile Consortium Benelux

Kijk voor meer informatie op onze website: www.imf-online.com of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 246 0220.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top