vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / NIEUW! Training Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)
NIEUW! Training Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

NIEUW! Training Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

  • Nederland
  • Deze 2-daagse training leidt op voor het Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) examen van IAPP (International Association of Privacy Professionals), de grootste internationale beroepsvereniging van privacy professionals.
  • IMF_Staand_PMS_003478
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/cippe-certified-information-privacy-professional-europe.php
  • c.hoeven@imf-online.com
  • Eindhoven, 29 juni 2015 –

Met de CIPP/E certificering kan aangetoond worden dat iemand kennis heeft van de wet- en regelgeving in privacy en data protection op Europees niveau. CIPP/E wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy. De CIPP/E training en certificering zijn bedoeld voor alle IT-, privacy- en security professionals en managers en consultants die dit gemis ook voelen en te maken hebben met persoonlijke data.

Op de eerste dag worden de geldende privacy principes en thema’s als online privacy en jurisdictie behandeld. Op de tweede dag wordt specifiek ingegaan op de Europese context en specifieke wet- en regelgeving rondom data protection. Ook actuele onderwerpen, zoals het verantwoordelijk omgaan met het verstrekken van gevoelige persoonlijke data aan bijvoorbeeld de VS, cloud computing en sociale netwerken, worden behandeld.

Met slechts één aanvullende cursusdag is tevens certificering op het niveau Certified Information Privacy Manager (CIPM) mogelijk.

Voor meer informatie: International Management Forum (IMF), www.imf-online.com, info@imf-online.com, (040) 246 02 20.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitgeven en organiseren van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) trainingen. Deze opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, Security, Financiële en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar een begrip op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal actief. De internationale opleidingen worden in meer dan 40 landen verkocht.

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top