zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw verkoopkantoor FrieslandCampina Ingredients in Zuid-Amerika
Nieuw verkoopkantoor FrieslandCampina Ingredients in Zuid-Amerika

Nieuw verkoopkantoor FrieslandCampina Ingredients in Zuid-Amerika

  • Internationale
  • Anticiperen op groei in de regio Met ingang van deze maand opent FrieslandCampina Ingredients een nieuw verkoopkantoor in Sao Paulo, Brazilië. Vanuit dit nieuwe verkoopkantoor kan FrieslandCampina beter inspelen op de groeiende vraag naar ingrediënten en complete kindervoedingen van klanten die actief zijn in Zuid-Amerika.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com/
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/press-releases/2014-04-18-new-sales-office-of-frieslandcampina-ingredients-in-south-america.aspx

De business groep FrieslandCampina Ingredients ontwikkelt hoogwaardige ingrediënten uit melk en wei voor toepassing in kindervoeding, voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Roelof Joosten, Chief Operating Officer FrieslandCampina Ingredients: “Als producent van ingrediënten willen we onze klanten goed van dienst kunnen zijn en daarvoor is het noodzakelijk om in hun nabijheid een vestiging te hebben. Door een vestiging te openen in Sao Paulo, Brazilië kunnen wij beter inspelen op de behoeftes van onze afnemers in Zuid-Amerika.”

Er gaan ongeveer 10 mensen werken vanuit het kantoor in Sao Paulo onder leiding van Senno van der Velde, Regional Director Latin America.

FrieslandCampina Ingredients

FrieslandCampina Ingredients ontwikkelt, produceert en verkoopt nutritionele en functionele ingrediënten die waarde toevoegen aan bestaande producten. Wereldwijd levert de business group natuurlijke ingrediënten op basis van melk, wei en plantaardige grondstoffen aan industriële afnemers in de kindervoedingsbranche, voedingsmiddelen, medische- en celvoeding, sportvoeding, (non)alcoholische zuiveldranken, farmaceutische industrie en jongdiervoederbranche.

Daarnaast produceert FrieslandCampina Ingredients halffabricaten en complete kindervoedingformuleringen. FrieslandCampina Ingredients heeft productielocaties in Europa, Azië en in Noord-Amerika en een joint venture in Australië.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top