maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande. Feestelijke start verkoop met zomerse barbecue voor belangstellenden
Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande. Feestelijke start verkoop met zomerse barbecue voor belangstellenden

Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande. Feestelijke start verkoop met zomerse barbecue voor belangstellenden

  • Nederland
  • Artist impression Tuinveld 's-Gravenzande Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 2 juli het startsein voor de verkoop van 26 eengezinswoningen in drie verschillende typen uit de derde fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. Het totale aanbod van de woningen in deze fase bestaat uit 54 woningen.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/nieuw-woningaanbod-in-tuinveld-s-gravenzande-feestelijke-start-verkoop-met?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 290 woningen zijn inmiddels bijna afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting.

Start verkoop met zomerse Tuinveld barbecue

Op 2 juli start AM de verkoop van 26 woningen in Tuinveld met een zomers barbecue evenement voor belangstellenden. Vanwege de succesvolle verkoop en de aanhoudende belangstelling voor de woningen type Bellefleur XL en L zijn deze ook in fase drie opgenomen. Deze woningen zijn ontleend aan de BAM Wooncollectie. Het aanbod bestaat uit acht woningen (Bellefleur XL) in de prijsklasse vanaf € 299.000 tot € 319.000 v.o.n. De tuinen van deze woningen grenzen aan een park en hebben uitzicht op rivier de Gantel. Van het type Bellefleur L gaan veertien woningen in verkoop met prijs vanaf € 245.000 tot € 275.000 v.o.n. Daarnaast worden vier geschakelde twee-onder-een-kapwoningen (type Elan) aangeboden met een prijs vanaf € 345.000 tot € 365.000 v.o.n. Het ontwerp van de woningen is van AM Concepts, Benedict Kraus. De verkoop van de woningen is in handen van Helm en Heus Makelaars uit ’s-Gravenzande.

Belangstellenden zijn woensdag 2 juli van 15.00 uur tot 18.00 uur welkom op de bouwlocatie ter hoogte van de Rode Kruislaan in ’s-Gravenzande. Vertegenwoordigers van AM en van de makelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en verkoopdocumentatie te verstrekken. Daanaast is er gelegenheid om advies in te winnen over de financiering van de woningen en is René Don Hoveniers aanwezig voor advies over de inrichting van de tuinen. Zie ook www.wonenintuinveld.nl.

Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. De realisatie van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

Victor & Wonen

Tijdens de start verkoop wordt eveneens het ‘Victor & Wonen’ concept gepresenteerd Dit concept biedt kopers de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de leefwijze van de koper. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner). Op 2 juli is Victor Meuwissen persoonlijk aanwezig om advies te geven op basis van de eigen woonwensen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top