maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw-Zeelandse schapenwollen slof steeds populairder in Nederland
Nieuw-Zeelandse schapenwollen slof steeds populairder in Nederland

Nieuw-Zeelandse schapenwollen slof steeds populairder in Nederland

Behaaglijke warmte zonder zweetvoeten Hoorn – oktober 2009 – Woollies, het merk voor schapenwollen comfortsloffen uit Nieuw-Zeeland, verovert Nederland beetje bij beetje. Dankzij de Merinowol die enerzijds voor behaaglijkheid zorgt en anderzijds zweetvoeten voorkomt, vormen de sloffen het aantrekkelijke en tijdloze alternatief voor de synthetische variant. Anne-Marie Meijer, initiatiefnemer achter www.woollies.nl: “Wat begon met een paar sloffen meenemen na mijn vakantie, is uitgegroeid tot een webwinkel die steeds vaker wordt bezocht.”

 Anne-Marie Meijer vertelt: “Het is allemaal begonnen met een vakantie in Nieuw-Zeeland. Familie en vrienden waren zo enthousiast over de meegebrachte sloffen, dat het idee voor een webwinkel snel was geboren. Leuk is dat het product zichzelf verkoopt.” Volgens Meijer is het name de wol van Nieuw-Zeelandse Merinoschapen die voor een verrassende behaaglijkheid van de voeten zorgt. “Merinowol is de beste wol. Het houdt de warmte goed vast en heeft een vochtregulerende werking. Dus: geen koude voeten en zweetluchtjes meer, zoals bij veel synthetische sloffen wel het geval is.”

Langdurig draagplezier 
Ook aan de afwerking is aandacht besteed. Meijer: “Veel klanten laten via de site weten blij te zijn met de kunststof antislipzool. Met Woollies kun je makkelijk even naar buiten lopen. Bovendien glijd je niet zomaar uit op gladde vloeren of op de trap. Aardige van de zool is dat de sloffen ook veel langer meegaan. Je hebt er dus meer draagplezier van.”

En de prijs van Woollies? “Kwaliteit heeft een prijskaartje”, licht Meijer toe, “maar door de rechtstreekse import en de verkoop via www.woollies.nl zitten er geen extra schakels tussen, waardoor we ze alsnog tegen een gunstige prijs kunnen bieden.”

Voeten en handen 
Het Woollies-assortiment bestaat hoofdzakelijk uit sloffen voor dames, heren, baby’s en peuters. “Maar we hebben ook handschoenen en laarzen”, aldus Meijer. “Alles is direct uit voorraad leverbaar en in alle gangbare maten. De klant bestelt voor zichzelf of een ander via de webwinkel en kan kiezen voor afhalen of laten bezorgen per post.” Wie toe is aan warme voeten en handen, kan kijken op www.woollies.nl.

Voor meer informatie en het opvragen van high res fotomateriaal kunt u contact opnemen met:
Armarein Import
Anne-Marie Meijer
T 0229 277 234
E info@woollies.nl
I www.woollies.nl
Woollies is een merk van Armarein Import

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top