zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwbouw Sportcampus Zuiderpark voorlopig gegund aan Ballast Nedam en Kuijpers
Nieuwbouw Sportcampus Zuiderpark voorlopig gegund aan Ballast Nedam en Kuijpers

Nieuwbouw Sportcampus Zuiderpark voorlopig gegund aan Ballast Nedam en Kuijpers

  • Nederland
  • Ballast Nedam en Kuijpers hebben van de gemeente Den Haag voorlopige gunning ontvangen voor de nieuwbouw van de Sportcampus Zuiderpark.De voorlopige gunning is verleend op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) en de totale waarde van het contract bedraagt circa € 47 miljoen.
  • Ballast Nedam N.V.
  • http://www.ballast-nedam.nl
  • pr@ballast-nedam.nl
  • http://www.ballast-nedam.nl

De Sportcampus Zuiderpark is een initiatief van de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool om op de plaats van het oude ADO-stadion in het stadsdeel Escamp een unieke locatie te vestigen voor sport, onderwijs en bewegen.

De gemeente Den Haag verwacht de uitvoering van dit project definitief te gunnen, na het verlopen van de bezwaartermijn (alcatelperiode) op 11 december 2014.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top