maandag, augustus 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwbouwproject ONS HUIS veelbelovende aanvulling op Triple O Campus
Nieuwbouwproject ONS HUIS veelbelovende aanvulling op Triple O Campus

Nieuwbouwproject ONS HUIS veelbelovende aanvulling op Triple O Campus

  • Nederland
  • De Triple O Campus in Breda staat bekend om zijn innovatieve karakter en biedt plaats aan professionals uit de creatieve en technologische branche
  • ONS HUIS
  • http://www.onshuis-breda.nl
  • sofie.doornenbal@redconcepts.nl

De Triple O Campus in Breda staat bekend om zijn innovatieve karakter en biedt plaats aan professionals uit de creatieve en technologische branche. Binnenkort mag de campus zich verheugen op een veelbelovende nieuwkomer: bedrijfsgebouw ONS HUIS.

Nieuwe dimensie aan kantoorruimte op maat

ONS HUIS biedt ondernemers de unieke kans om een kantoor/ bedrijfsruimte te kopen waarvan de indeling en inrichting volledig naar wens van de ondernemer(s) zelf kan plaatsvinden. Het ONS HUIS initiatief wordt gebouwd volgens het zogenaamde CZO (Collectief Zakelijk Opdrachtgeverschap) principe. Hierbij wordt het bedrijfsgebouw casco opgeleverd en komt de volledige inrichting en indeling in handen van de ondernemer. Zo bepalen zij zelf welke oppervlakte zij willen, hoe groot de eventuele buitenruimte is, welke voorzieningen worden aangebracht en hoe het kantoor er aan de binnenzijde uit komt te zien. Ervaren architecten zullen hierbij waar nodig ondersteunen om de bouwplannen te realiseren.

Betaalbare kantoorruimte op een aantrekkelijke locatie

In tegenstelling tot wat de term ´kantoorruimte op maat´ doet vermoeden, zijn de prijzen voor bedrijfsruimte bij ONS HUIS juist lager dan normaal. Door de ondernemers/ gebruikers in een vroeg stadium bij het proces te betrekken hoeven er geen of veel minder financiële reserveringen voor o.a. leegstand en bouwkosten opgenomen te worden. Daarom worden de ruimtes tegen kostprijs aangeboden en bepaalt de ondernemer zelf hoeveel hij verder uitgeeft aan de inrichting. Een aantrekkelijke gedachte in het huidige economisch klimaat.

De ondernemers vormen samen een vereniging van mede-opdrachtgevers en hebben naast inspraak in het ontwerp en indeling ook volledig inzicht in de projectstructuur en –financiën.

Het nieuwbouwproject zal herrijzen op de Triple O Campus in Breda en bouwt daarmee verder aan het dynamische karakter van deze locatie.

Kijk voor meer informatie over ONS HUIS op www.onshuis-breda.nl of neem contact op via 06 46 071 217.

Over ClickR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top