zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Nieuwe AH verspakketten bieden inspiratie en variatie voor thuiskoks
Nieuwe AH verspakketten bieden inspiratie en variatie voor thuiskoks

Nieuwe AH verspakketten bieden inspiratie en variatie voor thuiskoks

  • Nederland
  • Zaandam, 18 juli 2013 - Voor klanten die af en toe geen inspiratie hebben voor de avondmaaltijd biedt Albert Heijn vanaf deze week 4 nieuwe verspakketten, naast het tomatensoep- en guacamolepakket die al verkrijgbaar waren. In elk van deze AH Verspakketten zitten verschillende verse ingrediënten die gecombineerd een heerlijk en gezond gerecht vormen. Met de AH Verspakketten kunnen klanten soepen, sauzen, complete maaltijden en bijgerechten maken met behulp van een eenvoudig te volgen recept. De nieuwe varianten zijn: pastasaus, gazpacho, exotische salsa en tomatensalsa. Met de AH Verspakketten kunnen klanten binnen een handomdraai een gevarieerd, gezond en zelfgemaakt gerecht op tafel zetten.
  • Albert Heijn
  • https://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • https://www.ah.nl/pers/persberichten/bericht?id=957582

Gezond variëren op een doordeweekse dag

De meeste mensen willen graag gevarieerd en gezond eten, maar het gebrek aan kennis, tijd en inspiratie zorgt ervoor dat vaak dezelfde maaltijden op tafel komen. Vooral het variëren met groenten blijft achter. De AH Verspakketten zorgen voor variatie, inspiratie en tijdswinst voor thuiskoks. Verse sauzen, soepen of gerechten waar thuiskoks eerder niet aan zouden beginnen zijn dankzij de AH Verspakketten snel en eenvoudig te bereiden. Fijne bijkomstigheid is dat er niet onnodig veel ingrediënten over blijven, omdat de hoeveelheden precies afgepast zijn. In ieder verspakket zit een uitneembaar recept dat in de keuken kan worden gebruikt als handig en inspirerend hulpje. De gemiddelde bereidingstijd van een verspakket is maar 30 minuten. Het maken van een gezond en smaakvol gerecht was nog nooit zo makkelijk!

Verkrijgbaarheid

De AH Verspakketten zijn in de meeste AH winkels verkrijgbaar en natuurlijk ook via ah.nl. De prijzen variëren tussen de € 2.50 en € 4.50. Naast seizoensvarianten als erwtensoep blijft AH de komende tijd met nieuwe, lekkere verspakketten verrassen.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top