vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe AkzoNobel poedercoating reflecteert tot 30% meer licht
Nieuwe AkzoNobel poedercoating reflecteert tot 30% meer licht

Nieuwe AkzoNobel poedercoating reflecteert tot 30% meer licht

  • Nederland
  • AkzoNobel introduceert een ultra-reflecterende poedercoating die de effectieve lichtopbrengst van commerciële armaturen tot 30 procent kan verbeteren.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/nieuwe_akzonobel_poedercoating_reflecteert_tot_30_procent_meer%20.aspx

Interpon ReFlex, ontwikkeld door het bedrijfsonderdeel Powder Coatings van AkzoNobel, biedt een uitstekende lichtreflectie en is daarmee een zeer rendabel product. Omdat het (zoals alle poedercoatings) geen oplosmiddelen bevat, is het ook beter voor het milieu dan concurrerende materialen die in de verlichtingsindustrie worden toegepast.

“Interpon ReFlex geeft alle lichtbronnen, inclusief halogeen en LED, een grotere lichtopbrengst bij een gegeven wattage”, aldus Mark Reekie, Global Marketing Manager – General Industrial bij AkzoNobel Powder Coatings. Hij voegde hier aan toe dat naast de voordelen op het gebied van prestaties en duurzaamheid, Interpon ReFlex ook nog eens makkelijk kan worden aangebracht en verwerkt in vergelijking met alternatieven waarbij geen coatingtechniek wordt toegepast.

Andere belangrijke eigenschappen zijn uitstekende slagvastheid en flexibiliteit, en een goede corrosie- en UV-weerstand. Naar aanleiding van de introductie zei Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee, verantwoordelijk voor Performance Coatings: “Wij proberen voortdurend betere en duurzamere producten te ontwikkelen voor onze klanten, en Interpon ReFlex is het jongste voorbeeld van het Planet Possible-innovatiebeleid van AkzoNobel, dat is gericht op het creëren van meer waarde uit minder middelen.”

Interpon ReFlex, dat naar verwachting in de loop van 2015 wereldwijd wordt geïntroduceerd, heeft zijn kwaliteiten al bewezen bij meerdere grote verlichtingsfabrikanten in Noord-Amerika.

Ga voor meer informatie over Interpon ReFlex naar www.interpon.com

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top