zondag, januari 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Nieuwe brug in Afrika laat licht schijnen in de Marokkaanse woestijn
Nieuwe brug in Afrika laat licht schijnen in de Marokkaanse woestijn

Nieuwe brug in Afrika laat licht schijnen in de Marokkaanse woestijn

  • Nederland
  • Langste brug van Afrika verlicht met LED-verlichting van Philips.
  • Philips
  • info@philips.nl

Buiten Rabat, de hoofdstad van Marokko, wordt de woestijn verlicht door de Mohammed VI-brug, gebouwd ter ere van de Marokkaanse koning.

 

De recent opgeleverde tuibrug – de langste in Afrika – wordt spectaculair verlicht met behulp van dynamische LED-verlichting van Philips Lighting (Euronext Amsterdam-notering: LIGHT), een wereldwijd toonaangevende producent op het gebied van verlichting. De onlangs geopende verkeersbrug is een technologisch hoogstandje: 950 meter lang, zes rijstroken en gedragen door 160 kabels (tuien) die aan twee torens van 200 meter hoog zijn opgehangen.

 

Deze nieuwe brug verbindt de hoofdstad met de havenstad Salé en is een symbool van de modernisering van Marokko. Het ontwerp van de Mohammed VI-brug wordt afgemaakt door de Philips-technologie Color Kinetics die voor prachtige architecturale lichteffecten zorgt en flexibel genoeg is om 16 miljoen kleurschakeringen te realiseren.

 

Het dynamische LED-verlichtingssysteem van Philips verlicht de kabels en pylonen die hoog boven de brug uitsteken en kan spectaculaire lichtshows creëren. Het LED-verlichtingssysteem is tot wel 75% energie-efficiënter dan conventionele verlichtingssystemen.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top