zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Nieuwe dienst “Veilig Vergaderen Rijksweb en iBABS-App” gelanceerd
Nieuwe dienst “Veilig Vergaderen Rijksweb en iBABS-App” gelanceerd

Nieuwe dienst “Veilig Vergaderen Rijksweb en iBABS-App” gelanceerd

  • Nederland
  • Vanaf 1 maart 2013 levert het GDI een combinatie van diensten waarmee het mogelijk wordt papierloos te vergaderen met behulp van zogenaamde mobiele devices, zoals de iPad.
  • Ministerie van Veiligheid en Justitie
  • http://www.gdi.nl
  • gdi@gdi.minvenj.nl
  • http://www.gdi.nl/actueel/2013/20130321-lt-nieuwe-dienst-ibabs.aspx?cp=94&cs=29810

In overleg met de opdrachtgever het Dienstencentrum i.o. en Bureau SG is gekozen om gebruik te maken van het product iBABS.

In samenspraak met de leveranciers GOOD en MSI heeft GDI een beveiligde omgeving gecreëerd binnen het Rijksweb. De dienstverlening bestaat uit een aantal producten. Als eerste de web variant. Managers die gebruik willen maken van digitaal “veilig vergaderen” kunnen hun secretariaat laten voorzien van een domein/ingang om agenda’s, stukken, zalen en deelnemers via de web variant in de iBABS omgeving te plaatsen.

De manager kan beschikken over de iPAD versie. Door een automatische synchronisatie tussen de web variant en de iBABS omgeving op de iPAD kan de manager direct zijn stukken digitaal inzien. Met behulp van diverse “tools” binnen iBABS kan de gebruiker aantekeningen maken, stukken beschrijven of andere notities toevoegen. Mocht er een last minute stuk aangeleverd worden kan dit zelfs tijdens een vergadering door het secretariaat worden toegevoegden daarna direct beschikbaar zijn binnen het iBABS domein.

De dienst Veilig Vergaderen Rijksweb wordt door GDI gehost in een beveiligde omgeving die een directe verbinding heeft met het Rijksweb. Hierdoor is deze dienst ook geschikt voor andere, op Rijksweb ontsloten departementen en taakorganisaties. De iBabs for GOOD app kan worden afgenomen bij GDI in combinatie met GOOD Dynamics voor apps of in combinatie met e-mail en agenda via GOOD for Enterprise. GDI werkt hierbij ook samen met de collega beheerorganisaties. Het is ook mogelijk om alleen de dienst Veilig Vergaderen Rijksweb af te nemen en als organisatie zelf te zorgen voor de uitrol en toegang via de iPad. De afdeling Relatiemanagement van GDI licht graag deze nieuwe dienst toe.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top