zaterdag, januari 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe Directeur Human Resources voor Albert Heijn
Nieuwe Directeur Human Resources voor Albert Heijn

Nieuwe Directeur Human Resources voor Albert Heijn

  • Nederland
  • Met ingang van 1 januari 2015 zal Nicholas (Nic) Brassey (40) starten als Directeur Human Resources binnen Albert Heijn. Nic is Zuid Afrikaan van geboorte en heeft de afgelopen jaren een brede internationale HR-ervaring opgedaan binnen Unilever. In zijn rol binnen Albert Heijn zal Nic rapporteren aan de algemeen directeur van Albert Heijn, Sander van der Laan.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/nick-brassey

Nic Brassey werkte binnen Human Resources voor Unilever onder andere aan diverse verandertrajecten, aan het vergroten van medewerkersbetrokkenheid en het stimuleren van meer resultaatgericht werken. Nic Brassey heeft gewoond en gewerkt in Groot Brittanië, Italië en de Verenigde Staten. Samen met zijn Nederlandse vrouw en zijn gezin woont (en werkt) hij nu in Nederland.

Sander van der Laan, algemeen directeur van Albert Heijn: “Nic’s gedrevenheid om resultaat te boeken, zijn uitgebreide HR-ervaring en zijn brede ervaring in verandertrajecten maken hem bij uitstek de geschikte kandidaat om de rol van HR directeur in ons Albert Heijn Directieteam te gaan vervullen. Hij gaat zeker ook een verdere bijdrage leveren aan onze belofte aan medewerkers om een steeds betere werkgever te worden.”

Abbe Luersman, CHRO van Ahold: “Nic zal als HR-verantwoordelijke binnen Albert Heijn niet alleen het verschil gaan helpen maken voor medewerkers maar uiteindelijk daarmee ook voor de klant. Nic zal ook deel gaan nemen aan het in- en extern overleg.”

Nic volgt in zijn nieuwe rol Luc de Baets op die sinds de zomer van 2014 General Manager Albert Heijn België is.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top