donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe Feng Shui workshops bekend voor najaar 2009
Nieuwe Feng Shui workshops bekend voor najaar 2009

Nieuwe Feng Shui workshops bekend voor najaar 2009

Feng Shui is er voor iedereen! Financiële voorspoed, gezondheid, geluk, leuke baan en goede relaties zijn zaken die we allemaal in ons leven willen hebben, niet waar? Zorg ervoor dat Feng Shui u daarbij helpt en volg een van de vele leuke Feng Shui workshops die dit najaar weer worden gehouden op 21 en 28 oktober, 19, 26 november en 3 december 2009. Kijk op www.100procentfengshui.nl naar het volledige aanbod en andere cursusdata.

Verwen jezelf, een familielid, collega, vriend of vriendin met een leuke en zeer informatieve workshop.

De workshops worden op de inspirerende locatie van LiJo-Art in Culemborg gehouden, maar als de groep groot genoeg is kan deze ook bij u op locatie worden gegeven. En heeft u een onderneming en wilt u een workshop als onderdeel van een training of als relatiedag, neem dan contact op om deze mogelijkheden te bespreken.

Doe hetzelfde als Donald Trump, Madonna, Paula Abdul en vele andere ‘celebrities’ en vorm uw eigen leven met Feng Shui.

Een serie interessante workshops die u de kennis van de oude keizers geven en waarmee u, uw eigen geluk en welvaart een duwtje in de rug kunt geven. Laat deze kans niet voorbij gaan want vol is vol.

Wat mee te nemen en overige details, neem een kijkje op www.100procentfengshui.nl onder workshops.

Grijp deze kans om de kennis en kunde uit het verre Oosten onder de knie te krijgen.

Voor vragen en details over dit bericht, workshop of Feng Shui in het algemeen kunt u direct contact opnemen met Wena Brussaard, 100% Feng Shui via info@100procentfengshui.nl of 06-18683421.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top