zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 430 versnelt draadloze netwerken
Nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 430 versnelt draadloze netwerken

Nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 430 versnelt draadloze netwerken

 • Nederland
 • VM presenteert met de FRITZ!WLAN Stick AC 430 de laatste toevoeging aan zijn WLAN Stick-productlijn voor de nieuwe AC-standaard. Met dit nieuwe product kunnen zelfs gebruikers van PC’s en laptops zonder Wireless AC-ondersteuning een beroep doen op overdrachtssnelheden van 433 Mbit/s.
 • WLAN stick
 • AVM
 • www.fritzbox.eu
 • ingrid.hamers@axicom.com
 • AVM presenteert met de FRITZ!WLAN Stick AC 430 de laatste toevoeging aan zijn WLAN Stick-productlijn voor de nieuwe AC-standaard. Met dit nieuwe product kunnen zelfs gebruikers van PC’s en laptops zonder Wireless AC-ondersteuning een beroep doen op overdrachtssnelheden van 433 Mbit/s.

De WLAN Stick vormt de perfecte aanvulling op de FRITZ!Box 7490 en andere routers met Wireless AC-technologie. De stick ondersteunt de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequenties en is terugwaarts compatibel met de WLAN 802.11b/g/n/a standaarden. Gestandaardiseerde WPS en de Stick & Surf-technologie van AVM voor FRITZ!Box-gebruikers staan garant voor een bijzonder eenvoudige installatie en veilige versleutelde draadloze verbindingen. De FRITZ!WLAN Stick AC 430 is per direct in de winkel verkrijgbaar voor een prijs van 39 euro.

Eenvoudige installatie en veilige WLAN-verbindingen

Dankzij de unieke Stick & Surf-technologie van AVM is de WLAN Stick direct na het aansluiten op de USB-poort van een PC of laptop klaar voor gebruik. Alle benodigde instellingen worden automatisch overgedragen van de FRITZ!Box naar de WLAN Stick. Als alternatief kan de FRITZ!WLAN Stick AC 430 op basis van gestandaardiseerde WPS (WiFi Protected Setup) automatisch een veilige WLAN-verbinding maken. De USB-stick is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met de FRITZ!Box 7490. Het product ondersteunt de besturingssystemen Windows 8.1 en 8, Windows 7, Vista en XP.

Inclusief de nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 430 biedt AVM inmiddels drie USB-sticks voor draadloze verbindingen aan:

De FRITZ!WLAN Stick biedt een eenvoudige manier om veilige verbindingen tussen computers en de FRITZ!Box op te zetten en biedt overdrachtssnelheden tot 150 Mbit/s op de 2,4 GHz-frequentie. De FRITZ!WLAN Stick N biedt 2×2 MIMO en snelheden tot 300 Mbit/s (2,4- of 5 GHz-frequentie). De nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 430 ondersteunt de Wireless AC-standaard, met overdrachtssnelheden tot 433 Mbit/s (5 GHz-frequentie). Meer informatie is beschikbaar op http://www.avm.de/en/Produkte/FRITZ_WLAN/index.html.

De nieuwe FRITZ!WLAN Stick AC 430 in vogelvlucht

 •  De WLAN Stick AC 430 voldoet aan IEEE 802.11ac (433 Mbit/s), 802.11n (150 Mbit/s), 802.11g,a (54 Mbit/s) en 802.11b (11 Mbit/s)
 • Ondersteunt twee frequentiebanden: 2,4 en 5 GHz
 • Installatie zonder driver-cd voor: 1) 32-bits versies van Microsoft Windows 8.1/8/7/Vista en XP met Service Pack 3 of hoger, 2) 64-bits versies van Microsoft Windows 8.1/8/7
 • Stick & Surf: automatische toepassing van WLAN-beveiligingsinstellingen FRITZ!Box
 • Ondersteunt WPS en WPA2 (802.11i) voor maximale WLAN-beveiliging; WPA/WEP mogelijk als alternatief
 • USB 2.0-interface, compatibel met USB 3.0
 • Software voor monitoren verbinding en individuele instellingen zoals stroomtoevoer voor WLAN-overdracht

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top