zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe gecodeerde veiligheidsschakelaar PSENcode van Pilz
Nieuwe gecodeerde veiligheidsschakelaar  PSENcode van Pilz

Nieuwe gecodeerde veiligheidsschakelaar PSENcode van Pilz

  • Nederland
  • Gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode worden gebruikt om de positie van afschermingen te bewaken en voor algemene positiebewaking.
  • PSENcode slim
  • Pilz Nederland
  • info@pilz.nl

Gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode worden gebruikt om de positie van afschermingen te bewaken en voor algemene positiebewaking.

PSENcode is nu ook verkrijgbaar in een nieuw ontwerp: Vergeleken met de compacte PSENcode is het nieuwe PSENcode-model minder hoog nml. 13 mm maar even breed.

Dankzij de RFID-transpondertechnologie combineren de gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode maximale bescherming tegen knoeien met het minste ruimtebeslag.

De nieuwe PSENcode- maakt installatie aan poorten, deksels of kleppen mogelijk in maximaal vier activerings- en benaderrichtingen en twee verschillende operationele afstanden per stuk. Dankzij zijn veelzijdigheid biedt PSENcode ontwerpers een hoge mate van vrijheid bij het ontwerpen van de machine. Het is daarom ook mogelijk om toepassingen te implementeren die eerder alleen werden gerealiseerd met magnetische veiligheidsschakelaars.

PSENcode voldoet aan de vereisten van de nieuwe NEN ISO 14119 voor wat betreft volledig gecodeerde en uniek volledig gecodeerde RFID-veiligheidsschakelaars en kan worden gebruikt tot max. PLe. Men beschikt u over een zeer economische en tegelijk veilige oplossing.

Over pilznederland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top