dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe huid laserhandelingen bij Pourtous in Utrecht
Nieuwe huid laserhandelingen bij Pourtous in Utrecht

Nieuwe huid laserhandelingen bij Pourtous in Utrecht

  • Nederland
  • Vanaf 1 januari neemt huidverzorgingspraktijk Pourtous uit Utrecht een nieuw laserbehandelingsplatform in gebruik. Het gaat hier om de Harmony XL. De apparaat maakt het mogelijk om laserbehandelingen ook bereikbaar te maken voor een groter publiek.
  • pourtous
  • Pour Tous
  • http://www.pourtous.nl
  • info@pourtous.nl

Al 25 jaar is Pourtous al actief op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Eerder in 2013 werd al de Soprano ICE geïntroduceerd in de praktijk. Nu met een Harmony CL zet Pourtous weer een volgende stap als het gaat om behandelen via laser.

Eigenaresse van de praktijk Juliette de wit geeft hierover het volgende aan;

De laatste jaren zien we steeds meer een verschuiving ontstaan van de traditionele vorm van huidverzorging naar huidvernieuwing / huidverbetering. Mede door de inzet van laserbehandelingen wordt dit tegenwoordig steeds eenvoudiger. Waar dit vroeger alleen mogelijk was om te laten doen in vaak dure huidklinieken maakt Pourtous laserhandelingen mogelijk voor iedereen.

Naast huidversteviging en huidverjonging middels laser biedt Pourtous straks ook aan het verwijderen van kalknagels en tatoeagers.

Meer informatie over behandelingen zijn terug te vinden op www.pourtous.nl

Pour Tous
Maliestraat 18
3581 SM Utrecht
030 – 233 28 43

Over Juliettedewit

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top