maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe IKEA limited NIPPRIG collectie
Nieuwe IKEA limited NIPPRIG collectie

Nieuwe IKEA limited NIPPRIG collectie

  • Nederland
  • Haal een vleugje tropen in huis met de nieuwe IKEA NIPPRIG collectie. Voor de limited edition collectie heeft het woonwarenhuis haar krachten gebundeld met lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië.
  • 05_NIPPRIG_01_232 (1)
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws-nipprig
  • 00_header_header_480

Het resultaat is een natuurlijke mix van traditionele handwerktechnieken en Zweeds design. Alle producten zijn handgemaakt van hernieuwbare en natuurlijke materialen als waterhyacint, zeegras, bamboe en kokosnoot. Ook is er veel aandacht besteed aan duurzaam transport. Omdat de producten niet uit losse onderdelen bestaan, is alles stapelbaar – en dus efficiënt – te vervoeren. De NIPPRIG collectie is vanaf juni 2015 verkrijgbaar bij IKEA.

Ronde vormen

Rotan is een natuurlijk materiaal dat je voorzichtig kunt buigen in verschillende vormen. Daar danken de rotan meubels uit de NIPPRIG collectie dan ook hun prachtige rondingen aan.

Natuurlijke warmte

Het vloerkussen uit de NIPPRIG collectie nodigt niet alleen uit om te relaxen, de natuurlijke hoes van waterhyacint brengt ook warmte in huis.

Privacy

De ruimte verdelen of meer privacy nodig? Dan bieden de NIPPRIG room dividers van bamboe en rotan uitkomst.

Zichtbaar opbergen

De NIPPRIG collectie bevat een heleboel opbergmanden van materialen als bamboe, zeegras en waterhyacint. Handig om je spullen een plekje te geven én je interieur op te frissen.

Tropisch thuis

Geef je planten een tropisch thuis in sierpotten van waterhyacint. De NIPPRIG potten zijn met de hand geweven en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Zeegras tas

Komt deze tas je bekend voor? Dat kan kloppen. Het is de zeegras uitgave van de iconische blauwe IKEA FRAKTA tas. Ideaal om mee te nemen naar het strand. Vergeet de bijpassende zonnehoed van zeegras niet!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top