zaterdag, september 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe joint venture onder de naam Friesland Huishan Dairy
Nieuwe joint venture onder de naam Friesland Huishan Dairy

Nieuwe joint venture onder de naam Friesland Huishan Dairy

  • Internationale
  • Start joint venture tussen Koninklijke FrieslandCampina en China Huishan Dairy Holdings Company Limited
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/press-releases/2015-04-01-joint-venture-will-operate-under-the-name-friesland-huishan-dairy.aspx

Nu de mededingingsautoriteit goedkeuring heeft verleend en aan alle overige voorwaarden is voldaan, hebben Koninklijke FrieslandCampina N.V. en China Huishan Dairy Holdings Company Limited een joint venture opgericht. De naam van de nieuwe onderneming is Friesland Huishan Dairy. Op 8 oktober 2014 hebben beide ondernemingen bekend gemaakt dat zij voornemens waren een joint venture op te richten. Vanaf vandaag hebben ze ieder een belang van 50 procent in Friesland Huishan Dairy.

Friesland Huishan Dairy gaat in de Volksrepubliek China een volledig geïntegreerde toeleveringsketen voor kindervoeding exploiteren. De onderneming lanceert binnenkort een nieuw merk kindervoeding op de Chinese markt. Onder dit merk zal hoogwaardige zuigelingenvoeding worden verkocht. In de fabriek van Friesland Huishan Dairy in Xiushui, in de buurt van Shenyang, wordt melk verwerkt die afkomstig is van de eigen melkveebedrijven van Huishan.

FrieslandCampina en China Huishan Dairy Holdings Company Limited zetten hun bestaande activiteiten op het gebied van kindervoeding in China afzonderlijk voort. Dit houdt in dat Huishan eigen merken blijft verkopen, terwijl de Friso®-voeding van FrieslandCampina nog steeds exclusief in Nederland wordt geproduceerd en door FrieslandCampina op de markt wordt gebracht.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top