zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Nieuwe medewerkers ANWB Alarmcentrale snel en efficiënt opgeleid door digitale lesmethode van RMMBR
Nieuwe medewerkers ANWB Alarmcentrale snel en efficiënt opgeleid door digitale lesmethode van RMMBR

Nieuwe medewerkers ANWB Alarmcentrale snel en efficiënt opgeleid door digitale lesmethode van RMMBR

  • Nederland
  • Om 24 uur per dag en 7 dagen per week professionele hulp en ondersteuning te kunnen bieden aan leden, breidt de ANWB haar personeelbestand tijdens het drukke zomerseizoen fors uit. Dan is het belangrijk om nieuwe hulpverleners snel, efficiënt en goed op te kunnen leiden. Ze zijn immers het visitekaartje van de ANWB. In samenwerking met RMMBR is een op maat gemaakt digitaal lesprogramma ontwikkeld dat aansluit bij de bestaande klassikale opleiding van de ANWB Alarmcentrale.
  • RMMBR
  • persdienst@anwb.nl

Nieuwe medewerkers kunnen direct met de nieuwe digitale lesmethode aan de slag. Het programma, dat eerst als pilot is getest, sluit aan bij de bestaande lesstof van de Alarmcentrale en bestaat uit een theoriegedeelte dat vervolgens kan worden toegepast in verschillende praktijksituaties waar hulpverleners mee te maken krijgen. Door met diverse cases te oefenen leren nieuwe medewerkers om te gaan met de meest uiteenlopende hulpvragen. Tijdens de pilot is gebleken dat de medewerkers een stuk sneller inzetbaar kunnen zijn dan voorheen. Van de 400 seizoenskrachten heeft een deel de pilot gevolgd, zij waren allemaal enthousiast.

Joost Bazelmans, Commercieel en Creatief Directeur bij RMMBR over de samenwerking: “Door de cursus die iedere zomer door de ANWB Alarmcentrale wordt gegeven te digitaliseren, kan er een hoop tijd worden bespaard en wordt er meer flexibiliteit ingebouwd. We willen de ANWB graag helpen om haar medewerkers soepel in te laten stromen en dat lijkt met de pilot goed te lukken.”

——-

Noot voor de redactie: bijgaand een afbeelding van het digitale lesprogramma van de ANWB Alarmcentrale, gemaakt door RMMBR.

Over de ANWB Alarmcentrale
De ANWB Alarmcentrale is sinds 1959 hét aanspreekpunt voor vakantiegangers. De Alarmcentrale voert dit werk uit in opdracht van de ANWB en zorg-, reis- en schadeverzekeraars.

Kijk voor meer informatie over het werk van de ANWB Alarmcentrale op de website:http://www.anwb.nl/alarmcentrale

Over RMMBR
RMMBR bedenkt, ontwerpt, bouwt en levert slimme en duurzame leeroplossingen die de prestaties van personen en organisaties verbeteren. Zo helpt RMMBR organisaties het beste uit digitaal leren te halen. De oplossingen worden naar wens op maat gemaakt of ontwikkeld met bestaande middelen in vormen als learning portals, mobile learning, augmented reality, VR, social learning, podcast, interactieve video’s en digital learning. Allemaal concepten met content die zijn afgestemd op de doelgroep, voor ieder device, in iedere taal en op ieder moment. Er wordt gewerkt in sprints en in co-creatie met klant en doelgroep, door het maken van een connectie kom je tot het beste resultaat. Bij RMMBR werken gepassioneerde en enthousiaste hands-on experts. Allemaal met een andere achtergrond, maar met een gedeelde visie op innovatief leren.

Kijk voor meer informatie op de website: www.rmmbr.comLinkedIn of Facebook

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top