dinsdag, maart 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe mijlpalen IKEA Utrecht: parkeren voor de deur en groter restaurant
Nieuwe mijlpalen IKEA Utrecht: parkeren voor de deur en groter restaurant

Nieuwe mijlpalen IKEA Utrecht: parkeren voor de deur en groter restaurant

  • Nederland
  • De uitbreiding van IKEA Utrecht is bijna afgerond. De verbouwing van de winkel heeft een aantal nieuwe mijlpalen bereikt. Zo zijn er nu 600 nieuwe parkeerplaatsen direct onder de winkel, kunnen klanten terecht in het nieuwe en grote restaurant en heeft IKEA Utrecht een nieuwe in- en uitgang.
  • 01-IKEA-mijlpaal-Utrecht-DSC1780-232
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/mijlpaal-ikea-utrecht

Daarnaast opende de winkel een shop voor zonne-energie. Om dit te vieren, is het van 26 november tot en met 3 december feest bij IKEA Utrecht met aanbiedingen en activiteiten voor jong en oud. Op 28 januari is de officiële opening van de winkel.

Nanda de Bruin is trots op de nieuwe mijlpalen: “De officiële opening komt steeds dichterbij. Zo kun je, naast de parkeergarage, nu ook voor de deur parkeren, waardoor er in totaal 1.900 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we een nieuwe in- en uitgang die met elkaar verbonden zijn. Ten slotte biedt ons nieuwe en grotere restaurant maar liefst 500 zitplaatsen. De komende maand wordt er nog hard gewerkt aan de uitbreiding van het zelfbedieningsmagazijn en de laatste uitbreiding van het restaurant naar totaal 750 zitplaatsen. In januari zetten we de laatste puntjes op de i en op woensdag 28 januari vieren we de officiële opening!”

Zonne-energie

IKEA Utrecht opende op 10 november een shop voor zonne-energie. Het is de tweede IKEA winkel in Nederland met deze speciale shop. Het aanbod bestaat uit complete systemen voor zonne-energie, inclusief advisering, installatie, online monitoring van het rendement en garantie.

Uitbreiding en verbouwing

De uitbreiding van IKEA Utrecht ging in oktober 2012 van start. De nieuwe parkeergarage werd in augustus 2013 geopend met op het dak twee voetbalvelden, inclusief de bijbehorende accommodatie. Verder werden deze zomer de nieuwe afdelingen woonaccessoires en showroom geopend. De afdelingen zijn uitgebreid van 7.800 naar maar liefst 13.000 m2 wooninspiratie. In totaal breidt de winkel uit van 18.000 naar 40.000 m2.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top