maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe NALU variant ‘Exotic’ volledig ontwikkeld in België
Nieuwe NALU variant ‘Exotic’ volledig ontwikkeld in België

Nieuwe NALU variant ‘Exotic’ volledig ontwikkeld in België

  • Belgie
  • Volgend op een duidelijke vraag vanuit de markt, komt de fruitige energiedrank NALU met een nieuwe smaakvariant: ‘Exotic’. Het nieuwe drankje is een echt Belgisch product. Het werd ontwikkeld in het Coca-Cola R&D lab in Anderlecht, rolt van de band in Gent en wordt enkel in België en Luxemburg verkocht.
  • Nalu-Exotic-Can-Spritz-260x300
  • Coca-Cola Enterprises Belgium
  • https://cocacolabelgium.be
  • brusselsreceptiondesk@eur.ko.com
  • https://www.cocacolabelgium.be/nl/persberichten/nieuwe-nalu-variant-exotic-volledig-ontwikkeld-belgie/

De verfrissende opkikker NALU heeft, twaalf jaar na zijn intrede, een vaste stek veroverd in het gamma energiedranken. Populair bij een breed publiek, was er tot nu toe één smaak verkrijgbaar: een combinatie van kiwi, mango, sinaasappel en appel. “We ontvingen al langer signalen dat de liefhebbers van NALU erg gesteld zijn op hun favoriete energieboost, maar dat ze een andere smaak ook wel zouden verwelkomen”, verduidelijkt Céline Van den Rijn, Marketing Director Belgium and Luxembourg van The Coca-Cola Company.

“Een beetje moe, drink NALU” speelt in op het kleine dipje tijdens de dag, als fris en smaakvol alternatief. Het is dan ook vooral erg in trek bij de actieve professionals van 25 tot 45 jaar. NALU heeft een lage caloriewaarde (50kcl per 25 cl) en bevat cafeïne van groene koffiebonen, naast vitaminen B3, B12 en E. Daarmee onderscheidt het zich van andere energiedranken.

En nu is er de nieuwe NALU Exotic. Zoals de naam aangeeft, zal het nog steeds een fruitige basis hebben, maar dan met sinaasappel, mango, ananas en perzik. De nieuwe NALU is verkrijgbaar in blikjes van 250 ml. Vanaf 18 mei zal Nalu Exotic beschikbaar zijn in de meeste grootwarenhuizen in België en Luxemburg.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top