zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe opleiding: Big Data Foundation
Nieuwe opleiding: Big Data Foundation

Nieuwe opleiding: Big Data Foundation

  • Nederland
  • Unieke Nederlandstalige opleiding (incl. examen) die opleidt voor het officiële internationale Big Data Foundation certificaat.
  • imf-logo-vierkant
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com
  • info@imf-online.com
  • Eindhoven 23 juli 2015 –

De verwachtingen rondom Big Data zijn hooggespannen. 75% van de bedrijven verwacht binnen het jaar rendement uit big data en data analytics te halen. Helaas kloppen de verwachtingen niet met de werkelijkheid. Uit onderzoek blijkt namelijk dat gebrek aan expertise en slechte datakwaliteit de belangrijkste oorzaken zijn van falende Big Data projecten.

Deze 2-daagse Big Data opleiding is ontwikkeld om de deelnemers te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijgen de deelnemers een overzicht van wat Data Mining inhoudt en doen ze hands-on ervaring op met de twee meest populaire technieken in Big Data processing; Hadoop en MongoDB.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitgeven en organiseren van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) trainingen. Deze opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, Financiële en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar een begrip op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal actief. De internationale opleidingen worden in meer dan 40 landen verkocht. 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top