dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe Philips Airfryer-app stelt thuiskoks in staat om elke dag nog gezondere gerechten te bereiden
Nieuwe Philips Airfryer-app stelt thuiskoks in staat om elke dag nog gezondere gerechten te bereiden

Nieuwe Philips Airfryer-app stelt thuiskoks in staat om elke dag nog gezondere gerechten te bereiden

  • Nederland
  • Philips wil digitale technologie benutten om zinvolle innovaties te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke gezondheid en welzijn. In dat kader kunnen Nederlandse gezinnen nu profiteren van de Philips Airfryer-app. De app is ontworpen om gezinnen te helpen nog gezondere en lekkerdere gerechten thuis te bereiden. De Nederlandstalige versie voor iPhones en iPads kan nu worden gedownload in de App Store voor zowel iOS als Android.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150325-Nieuwe-Philips-Airfryer-app-stelt-thuiskoks-in-staat-om-elke-dag-nog-gezondere-gerechten-te-bereiden.wpd#.VRPqIvmG9R8
  •  App biedt via smartphone of tablet inspiratie, begeleiding en ondersteuning bij de bereiding van heerlijke zelfgemaakte gerechten.
  • Helpt gezinnen om hun Philips Airfryer effectiever te gebruiken en verbetert de thuiskookervaring.

Met de nieuwe Airfryer-app biedt Philips inspiratie en begeleiding aan gebruikers zodat zij nog effectiever gebruik kunnen maken van de innovatieve Airfryer, die de favoriete gerechten van een gezin met tot wel 80 procent minder vet kan bereiden omdat er weinig of geen olie wordt gebruikt. De Philips Airfryer frituurt, bakt, grillt, roostert en karamelliseert ingrediënten om gezondere, heerlijk smakende gerechten te bereiden met behulp van de unieke Rapid Air-technologie.

De Philips Airfryer-app beschikt over een uitgebreide selectie van recepten van over de hele wereld en biedt stapsgewijze begeleiding bij de bereiding, handige video’s en tips voor het gebruik van de Airfryer. Dankzij slimme filtering kan men snel de informatie vinden die nodig is. Vanuit de app is het mogelijk een boodschappenlijst te maken en die naar jezelf te mailen. De Philips Airfryer-app helpt gezinnen om elke dag lekkere en verse maaltijden te bereiden. Zo kunnen gebruikers de maaltijd al plannen op weg naar huis, of de app openhouden voor ondersteuning terwijl men kookt. Nadat bereiding is het tevens mogelijk om het bereide recept te delen via Facebook of Twitter.

“Philips is voortdurend op zoek naar manieren om de thuiskookervaring verder te verbeteren en te vereenvoudigen, en om gezinnen in staat te stellen een gezonder en gelukkiger leven te leiden”, aldus Jeroen Kerkhof van Philips Consumer Lifestyle. “Veel consumenten gebruiken nu al hun smartphone of tablet om online naar nieuwe recepten te zoeken. We hebben daarom de app ontwikkeld om mensen toegang te geven tot de meest inspirerende recepten en handige begeleiding en ondersteuning, zodat ze zo effectief mogelijk gebruik kunnen maken van de Philips Airfryer om hun favoriete gerechten te bereiden zonder zich zorgen te maken over vet of calorieën.”

Philips wil innovatieve producten ontwikkelen die echt een verschil maken in het dagelijks leven van consumenten en aan hun behoeften beantwoorden. Onze digitale innovaties beantwoorden aan de verwachtingen van consumenten en aan hun behoefte aan meer connectiviteit, controle en gebruiksgemak en meer personalisatiemogelijkheden. De Airfryer-app is beschikbaar via smartphone of tablet en wordt op de markt gebracht in twintig landen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top