woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe Philips videoblog #MyStyleTour geeft een kijkje in het leven van Imke
Nieuwe Philips videoblog #MyStyleTour geeft een kijkje in het leven van Imke

Nieuwe Philips videoblog #MyStyleTour geeft een kijkje in het leven van Imke

  • Nederland
  • Philips streeft ernaar producten te bieden die het leven beter maken, op het gebied van gezondheid en welzijn. Met de nieuwe videoblog #MyStyleTour van Philips Consumer Lifestyle wil het merk laten zien hoe de nieuwste producten deze rol vervullen in het dagelijks leven. In de videoblog volgt de kijker Imke Walenberg, stylist en blogger aka Stijlmeisje. Voor en met Philips gaat Imke op ontdekkingstocht in Kaapstad, waar zij voor drie maanden leeft en werkt. In een serie van vier thematische videoblogs krijgen nieuwe Philips producten een subtiele figurantenrol.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150304-Nieuwe-Philips-videoblog-MyStyleTour-geeft-een-kijkje-in-het-leven-van-Imke.wpd#.VPb57vmG9R8

Philips streeft ernaar producten te bieden die het leven beter maken, op het gebied van gezondheid en welzijn. Met de nieuwe videoblog #MyStyleTour van Philips Consumer Lifestyle wil het merk laten zien hoe de nieuwste producten deze rol vervullen in het dagelijks leven. In de videoblog volgt de kijker Imke Walenberg, stylist en blogger aka Stijlmeisje. Voor en met Philips gaat Imke op ontdekkingstocht in Kaapstad, waar zij voor drie maanden leeft en werkt. In een serie van vier thematische videoblogs krijgen nieuwe Philips producten een subtiele figurantenrol.

Imke werd door Philips gevraagd haar tijdelijke leven in Kaapstad op video vast te leggen en te laten zien hoe producten een bijdrage leveren aan haar dagelijks leven. Diverse producten passeren de revue zoals een robotstofzuiger, een heteluchtfriteuse en slimme beautytools. “Imke staat in deze videoblog symbool voor de consument waar we ons met onze innovaties op richten. In de videoblog MyStyleTour willen we de kwaliteit en toegevoegde waarde van nieuwe consumentenproducten op een authentieke en vernieuwende manier laten zien”, aldus Saskia Maas, Public Relations manager bij Philips. “We willen met deze videoblog consumenten vooral een sfeer en gevoel meegeven.”

In tijden waarin elke dag nieuwe producten en diensten worden aangeboden wil Philips het verschil maken met producten die daadwerkelijk een verschil maken, de gezondheid verbeteren en het welzijn verhogen. De videoblog vormt een ondersteunende rol in de lancering van nieuwe producten die vanaf maart op de markt komen. Via Facebook, Twitter en Instagram gaat Philips consumenten kennis laten maken met de MyStyleTour videoblog.

De eerste MyStyleTour videoblog is vanaf vandaag live op www.philips.nl/mystyletour en is een introductie op drie volgende videoblogs.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top