zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe ReadyNAS-lijn NETGEAR biedt bedrijven en consumenten continue databescherming op topsnelheid
Nieuwe ReadyNAS-lijn NETGEAR biedt bedrijven en consumenten continue databescherming op topsnelheid

Nieuwe ReadyNAS-lijn NETGEAR biedt bedrijven en consumenten continue databescherming op topsnelheid

  • Netherlands
  • NETGEAR (NASDAQGM: NTGR) (www.netgear.com) brengt met de lancering van een nieuwe lijn NAS-producten een revolutie te weeg in de databeschermings- en storage markt. Nieuwe features van deze producten geven het MKB de kans om voor een goede prijs toch te beschikken over mogelijkheden die tot voor kort alleen beschikbaar waren voor grote bedrijven met grote budgetten.
  • Pride PR
  • pridepr.nl
  • netgear@pridepr.nl

De gelanceerde productlijn draait op de nieuwste versie van het eigen besturingssysteem, ReadyNAS OS 6. De hardware is tevens onder de loep genomen en kent een nieuw design. Ook is een geraffineerde interface ontwikkeld. De technologie achter cloud replicatie vermindert bovendien de mogelijkheid van dataverlies.

Applicaties
Er zijn meerdere nieuwe applicaties die voor de NAS-producten kunnen worden gedownload via de genie+ marktplaats. De marktplaats geeft externe ontwikkelaars de kans om applicaties voor de NAS-lijn te ontwikkelen en hier te verspreiden.

Met ReadyNAS heeft de gebruiker eindelijk een makkelijke manier om bestanden als foto’s, video, websites, e-mail en meer centraal te beheren, controleren en beveiligen. De beheeromgeving van al deze data is met NETGEAR ReadyCloud niet alleen zeer simpel in te richten, maar geeft de gebruiker ook vrijheid, in die zin dat de data te beheren is van elk scherm dat een verbinding heeft met het internet.

Inrichting
“Voor mij als fotograaf zijn mijn beelden de bouwstenen van mijn bedrijf”, legt Colby Brown, professioneel fotograaf uit. “ReadyNAS is een complete server waar ik al mijn data op elk gewenst tijdstip, waar ik me ook bevind, weer van af kan halen. Dus ook als in onderweg ben of bij een klant. En met het nieuwe besturingssysteem heb ik gelukkig geen complete IT-afdeling meer nodig om alles in te richten.”

De nieuwe productlijn kent bovendien een cloud synchronisatiedienst dankzij ReadyDROP en integratie van Dropbox. En ook niet geheel onbelangrijk, ReadyNAS is een van de eerste MKB NAS-apparaten met real time antivirusbeveiliging.

De volgende modellen behoren tot de nieuweNAS-familie:

  • De ReadyNAS 100 Series (RN102xx, RN104xx) is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik.
  • De ReadyNAS 300 Series (RN312xx, RN314xx, RN316xx) is geoptimaliseerd voor kleine bedrijfsnetwerken en werken op afstand.
  • De ReadyNAS 2120 is vooral geschikt voor kleine datacenteromgevingen.
  • De ReadyNAS 500 Series (RN516xx) biedt de hoogste kwaliteit en performance voor het MKB.

De verschillende modellen die hierboven worden omschreven zijn vanaf komende week wereldwijd verkrijgbaar bij NETGEAR-resellers. Voor meer informatie over deze NAS-productlijn kunt u terecht op: www.netgear.com/readynas.

Mocht u een van de nieuwe NAS-producten willen reviewen, neem dan gerust contact op met netgear@pridepr.nl.

Voor meer informatie

Pride PR
Jannemiek Starkenburg
+31 (0)71 568 00 28
netgear@pridepr.nl

NETGEAR
Arend Karssies
+31 (0) 182 587000
akarssies@netgear.com

Over NETGEAR, Inc.
NETGEAR (Nasdaq: NTGR) is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en service providers. Voor de consument maakt het bedrijf hoogwaardige, betrouwbare en eenvoudige thuisnetwerk, opslag en digitale media producten, voor mensen die via het internet hun inhoud en apparaten met elkaar willen verbinden. Voor het bedrijfsleven biedt NETGEAR netwerken, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van ‘grote IT’. Het bedrijf levert service providers thuisoplossingen voor hun klanten. NETGEAR-producten zijn gebouwd op een verscheidenheid van bewezen technologieën zoals draadloos, Ethernet en powerline. De producten hebben focus op betrouwbaarheid en gemak. NETGEAR-producten worden verkocht in meer dan 28.000 winkellocaties over de hele wereld, en door meer dan 37.000 value-added resellers. Het bedrijf heeft het hoofdkwartier in San Jose, Californië en kantoren in 25 landen. NETGEAR is een ENERGY STAR®-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.netgear.nl of op www.netgear.be. Volg NETGEAR op http://twitter.com/NETGEAR en op Facebook: http://www.facebook.com/NETGEAR.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top