maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe shoppingervaring in Antwerpse flagshipstore Hunkemöller dankzij Philips-verlichting
Nieuwe shoppingervaring in Antwerpse flagshipstore Hunkemöller dankzij Philips-verlichting

Nieuwe shoppingervaring in Antwerpse flagshipstore Hunkemöller dankzij Philips-verlichting

  • Belgie
  • Een winkel die het shoppen voor lingerie een nieuwe multi-zintuiglijke dimensie geeft. Een etalage die de voorbijgangers uitdaagt en aantrekt… Die eventuele kopers charmeert en verleidt… Paskamers die zich schikken naar de noden van de klant… De nieuwe flagshipstore van Hunkemöller; een totaal nieuwe manier van shoppen in Antwerpen!
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/20131129-Nieuwe-shoppingervaring-in-Antwerpse-flagshipstore-Hunkemoller-dankzij-Philips-verlichting.wpd#.Upswk8TuJR8

Door de samenwerking met Philips biedt de winkel van Hunkemöller in Antwerpen een multi-zintuiglijke ervaring die de consumenten inspireert en verleidt om een bezoek te brengen aan de winkel. Net daarom heeft het lingeriemerk Hunkemöller besloten om de etalage en experience paskamer aan Philips toe te vertrouwen.

Een interactieve etalage die een verhaal vertelt

Beeld je in dat je voorbij de etalage van de winkel stapt en dat die op je bezoek reageert. Het intelligente verlichtingssysteem detecteert je aanwezigheid. Het stelt je alle artikelen en accessoires in de etalage stuk voor stuk voor dankzij een subtiel spel van lichtspots. Op speciale op elkaar afgestemde schermen word je meegenomen in de belevingswereld van lingerie van het merk Hunkemöller.

Ook de voorbijganger die verderop in de straat aan het wandelen is, wordt op zijn beurt aangetrokken door een subtiel lichtspel en een aangepaste scenografie. Je kan niet anders dan zwichten!

Paskamers die inspelen op je noden

In putje winter bij -5° buiten een badpak passen is niet bepaald aantrekkelijk! Je kan je maar moeilijk inbeelden of de bikini van jouw keuze op een zonnig Canarisch strand jou net zo verleidelijk zal staan! Net daarom heeft Philips een van de paskamers van de flagshipstore uitgerust met intelligente systemen. Deze experience paskamer is voorzien van een spiegel met dynamische verlichting (wit of gekleurd licht) en een aanwezigheidsdetector. In deze paskamer kan de klant een lichtsfeer kiezen die aangepast is aan de lingerie die zij wenst te passen. Een romantische sfeer voor sexy lingerie, een zomers sfeertje voor een badpak, of een relax stemming voor een knusse pyjama… Alles kan!

De achterwand van de paskamer is bekleed met lichtgevend textiel waarop beelden in lage resolutie kunnen worden weergegeven.

Hunkemöller & Philips; de ideale combinatie

Lingerie is een productgroep die een hoge emotionele betrokkenheid kent. Deze emotionele beleving wilde Hunkemöller terug laten komen in de winkel. Er is daarom gekozen voor een samenspel tussen een klassieke winkelopstelling en de toepassing van nieuwe multi-zintuiglijke technologieën. De voorgestelde belevingsconcepten (paskamer en etalage) zijn special ontwikkeld rondom de typische Hunkemöller klant en haar behoeftes. Deze belevingsconcepten geven de klanten extra dimensie bij het winkelen; de lingerie in de winkel komt in de fantasie van de klanten tot leven. De klant wordt ondergedompeld in een dynamische en surrealistische sfeer; zij wordt gevoeliger voor het merk, de klanken, het licht en andere beelden die in de winkel worden verspreid.

De belevingsconcepten van Philips zijn innovatief en staan voor flexibiliteit en kwaliteit. Philips wil daarmee bijdragen aan een beter welzijn van de consument én van de winkeluitbater die immers kan rekenen op een hogere verkoop en een trouw cliënteel.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top