donderdag, april 2, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe start Comedy Café Amsterdam
Nieuwe start Comedy Café Amsterdam

Nieuwe start Comedy Café Amsterdam

  • Nederland
  • Het Comedy Café lanceert na 21 fantastische comedy jaren een verfrissende nieuwe identiteit om de gezelligste Comedy Club van Amsterdam te laten voortbestaan
  • Comedy Cafe B.V.
  • www.comedycafe.nl
  • marketing@comedycafe.nl
  • Over Comedy Café B.V.: Comedy Café is een comedy club gevestigd op de Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam. Voor meer informatie: www.comedycafe.nl Neem contact met E.S. Vromans via marketing@comedycafe.nl of 06-34513442

ComedyCafe_Logo_FULLCOLOURVoor iedereen die dacht dat het Comedy Café van de Amsterdamse kaart verdwenen was, is er geruststellend nieuws. Het stand-up comedy walhalla heeft sinds afgelopen zomer een nieuwe eigenaar en daarbij hoort natuurlijk een nieuwe locatie.

Na 21 mooie jaren op het Max Euweplein gaat Comedy Café verder op een nieuwe, geweldige Amsterdamse locatie, namelijk het Rozentheater dat te vinden is op nummertje 117 van de Rozengracht. Het zou natuurlijk een grote zonde zijn om meer dan 2 decennia aan succesvolle comedy waar zowel alle grote Nederlandse comedians maar ook internationale beroemheden aan hebben deelgenomen, zomaar te laten behoren tot de verleden tijd. De afgelopen 2 decennia zijn comedians als Eddie Izzard, Javier Guzman & Arie Koomen regelmatig aanwezig geweest in het Comedy Café.

Op de eerste verdieping van het pand bevindt zich een gezellige, informele ruimte die afgelopen zomer is omgetoverd tot een heuse comedy club.

Het Comedy Café blijkt een geweldige aanwinst te zijn voor het Boom Chicago gezelschap dat ook gehuisvestigd is in het Rozentheater. Vanuit hetzelfde pand wordt nu naast een breed aanbod aan Engelstalige cabaret en comedy shows, ook gedacht aan het Nederlandstalig publiek van Amsterdam.

Bob Maclaren, de nieuwe eigenaar, heeft een duidelijk doel voor ogen “We blijven professionele stand-up comedy shows programmeren met dezelfde of zelfs betere kwaliteit als ons publiek van ons gewend is, daarnaast wil ik meer ruimte creeeren voor de ontwikkeling van onze huiscomedians en bieden van een podium aan nieuw talent”

Zo is het voor Bob erg belangrijk om door te blijven gaan met de Open Mic Nights.“De open mic avonden geven het publiek de unieke ervaring om te genieten van de kersverse hersinspinsels van hun favoriete comedians maar ook om kennis te maken met nieuwe comedy talenten die gebruik maken van ons podium om zich te ontwikkelen en profileren” besluit hij.

Maclaren is zelf van huis uit ook stand-up comedian, maar is daarnaast een zeer bekende schrijver en regisseur binnen de cabaretwereld. Samen met een sterk team is hij de uitdaging aangegaan om ervoor te zorgen dat het Comedy Café Amsterdam te laten voortbestaan met een geheel nieuwe look en vibe.

Over ComedyCafe

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top