vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe tool: Gratis online fotocollages maken
Nieuwe tool: Gratis online fotocollages maken

Nieuwe tool: Gratis online fotocollages maken

  • Nederland
  • De recent ontwikkelde tool www.fotocollage-maken.net maakt het mogelijk beeldbestanden gratis, drukgeoptimaliseerd en in hoge resolutie te downloaden, maar daarnaast ook het drukken op hoogwaardige materialen, zoals acrylglas, alu-dibond en canvas van de zelf ontworpen fotocollage.
  • fotocollage-auf-Leinwand
  • Fotocollage-maken.net
  • http://fotocollage-maken.net
  • marketing2@fotocollage-maken.net

Fotocollages zijn een geliefd middel om foto’s te veranderen in een kunstwerk. Dankzij fotocollage-maken.net kun je nu gemakkelijk en gratis een waar prachtwerk van je eigen foto’s maken. Deze laatste ontwikkeling voor fotoliefhebbers geeft je de mogelijkheid twintig uiteenlopende sjablonen te gebruiken met daarbij het aanbod om met hoogwaardig materiaal jouw fotocollage te laten drukken Voor de lancering kunnen onze eerste 1000 klanten hun fotocollage gratis maken.

Berlijn – Fotocollage-maken.net is vanaf nu kosteloos online beschikbaar. Met deze applicatie kan zonder extra software een creatieve fotocollage van jouw persoonlijke foto’s worden geproduceerd. Door het gebruik van gemakkelijk te gebruiken sjablonen kunt u dit vlot en eenvoudig doen. De gebruiker kan van achter de computer zijn of haar lievelingsfoto’s uploaden en aansluitend uit meerdere ontwerpen en grootten kiezen. Tijdens de creatie van de fotocollage worden de foto’s naar persoonlijke smaak worden ingedeeld. De voltooide collage kan als beeldbestand worden gedownload of als E-card worden verstuurd.

Niet alleen voor een hoogwaardige fotocollage op canvas, maar ook als inspirerende applicatie heeft Fotocollage-maken.net veel te bieden. Gebruikers van Facebook hebben dankzij deze nieuwe applicatie onder andere de mogelijkheid een zelf ontworpen fotocollage als coverfoto te maken. Zo heb je je beste vrienden of lievelingsfoto’s als fotocollage op jouw eigen profiel afgebeeld. Natuurlijk is deze optie kosteloos.

Aangaande de aanbieder:

De nieuwe online tool www.fotocollage-maken.net voor het maken van fotocollages is een service van XXLPIX GmbH in Berlijn. XXLPIX GmbH, de specialist in afdrukken in hoogwaardig grootformaat en online branchesoftware voor de verkoop van foto’s, ontwikkelt regelmatig innovatieve fotoapplicaties. De nadruk ligt daarbij op het commerciële gebruik en de verkoop aan eindklanten. De recent ontwikkelde tool www.fotocollage-maken.net <http://www.fotocollage-maken.net> maakt het mogelijk beeldbestanden gratis, drukgeoptimaliseerd en in hoge resolutie te downloaden, maar daarnaast ook het drukken op hoogwaardige materialen, zoals acrylglas, alu-dibond en canvas van de zelf ontworpen fotocollage. Deze mogelijkheid is ontworpen voor het eindgebruikersplatform Foto-op-canvas.net.

Over Canvas

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top