zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe training Business Process Management
Nieuwe training Business Process Management

Nieuwe training Business Process Management

  • Nederland
  • In de 3-daagse Business Process Management training van International Management Forum (IMF) worden alle BPM valkuilen aangepakt en omgebogen naar succesfactoren.
  • imf-logo-doorzichtig klein
  • International Management Forum
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/business_process_management_training_3dagen.php
  • info@imf-online.com
  • Eindhoven 30 mei 2014 –

Business Process Management is hot!

Veel organisaties zien inmiddels de waarde van Business Process Management in en hebben deze waarde ook bewezen binnen hun organisatie. Met relatief lage investeringen in technologie en middelen hebben zij enorme winsten bereikt in proces efficiency, proceskwaliteit, controle en flexibiliteit. Met Business Process Management kunnen organisaties een productiviteitsstijging van meer dan 30% bereiken, terwijl de service voor de klant aantoonbaar wordt verbeterd.

Een concrete, praktische en succesvolle aanpak

In deze 3-daagse BPM-training worden de vijf inrichtingsaspecten van Business Process Management behandeld. Door het uitwerken van cases wordt concrete invulling gegeven aan deze aspecten. Tijdens de training wordt tevens behandeld hoe het huidige niveau van BPM volwassenheid voor een organisatie vastgesteld kan worden om vanuit dit niveau een concreet verbeterplan op te stellen en daarmee stapsgewijs Business Process Management in te voeren.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top