zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe training: Certified Data Science Professional (DSP)
Nieuwe training: Certified Data Science Professional (DSP)

Nieuwe training: Certified Data Science Professional (DSP)

  • Nederland
  • Unieke Nederlandstalige training leidt in 10 dagen (plus 2 examendagen) op tot Certified Data Science Professional (CDSP)
  • imf-logo-goed
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/data-science-professional.php
  • info@imf-online.com
  • Eindhoven 13 april 2015 –
  • imf-logo-goed

Het thema Big Data staat wereldwijd sterk in de belangstelling omdat er nog nooit zulke hoeveelheden data beschikbaar zijn geweest en nog nooit zo snel nieuwe data werden geproduceerd door mensen en sensoren. Een nieuwe functie/rol die snel voet aan de grond krijgt in organisaties is die van Data Scientist met een sterke achtergrond op het gebied van wiskunde en statistiek.

De 10-daagse training Certified Data Science Professional heeft als doel de Business Intelligence professional en informatiespecialist op te leiden tot Data Scientist.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top