zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe training: Enterprise Input Management Specialist
Nieuwe training: Enterprise Input Management Specialist

Nieuwe training: Enterprise Input Management Specialist

  • Nederland
  • In deze 5-daagse geaccrediteerde training wordt u opgeleid tot Enterprise Input Management Specialist (EIMS).
  • imf-logo-goed
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/input-management-specialist.php
  • c.hoeven@imf-online.com
  • Eindhoven 6 februari 2015 –

De technieken rondom Input Management ontwikkelen zich – nog steeds – razendsnel. In de training <a href=”http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/input-management-specialist.php”>Enterprise Input Management Specialist</a> zal worden ingegaan op de beschikbare technieken, maar ook op de inrichting van de techniek in combinatie met de processen om de volledige controle over de verwerking te kunnen waarborgen. De training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in of (mede) verantwoordelijk is voor het vakgebied Input Management en verdieping en/of verbreding van het vakgebied zoekt en voor diegenen die hun eigen Input Management processen willen verbeteren.

Na het volgen van deze training heeft u een goed overzicht van complexe Enterprise Input Management oplossingen en kunt u deze toepassen in uw eigen praktijksituatie. Tijdens de training wordt een architectuurmodel geïntroduceerd, waarmee het hele proces, van ontvangst van de post (of elektronische data/documenten) tot en met de archivering en de koppeling met het bedrijfsproces, wordt afgedekt. Per lesblok krijgt u vervolgens inzicht in de verschillende aspecten van hardware (scanning), capture software platformen en specifieke Enterprise Input Management en DMR toepassingen zoals document classificatie, factuurverwerking en substitutie.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); <a href=”http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/input-management-specialist.php”>www.imf-online.com

<a href=”http://www.imf-online.com/”><i>International Management Forum (IMF)</i></a><i> is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top