dinsdag, november 12, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Nieuwe training: Informatiemanagement
Nieuwe training: Informatiemanagement

Nieuwe training: Informatiemanagement

  • Nederland
  • actuele 10-daagse opleiding Informatiemanagement
  • imf-logo-vierkant
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/informatiemanagement.php
  • info@imf-online.com

Deze actuele 10-daagse opleiding Informatiemanagement leert de deelnemers om proactief en sturend op te treden met als concreet resultaat meetbare verbeteringen in de informatieprocessen die bijdragen aan het succes van een organisatie.

In deze actuele 10-daagse opleiding Informatiemanagement worden de belangrijkste aandachtsgebieden in het vakgebied behandeld waardoor deelnemers weer up to date zijn en de juiste beslissingen kunnen nemen. Door een optimale mix van theorie, opdrachten en discussie wordt veel praktische kennis opgedaan die direct toepasbaar is in de praktijk. De kennis wordt getoetst aan de hand van tal van praktijkcases.

Na afloop van deze opleiding zijn deelnemers in staat om veranderprogramma’s met behulp van het toepassen van de nieuw verworven kennis, vaardigheden en inzichten concreet uit te voeren. Door de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied te projecteren op de eigen organisatie wordt grip gehouden op de kwaliteit van informatiemanagement binnen de organisatie. Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer op strategisch niveau optreden als volwaardig gesprekspartner en adviseur op het gebied van informatiemanagement, IT bedrijfsvoering en business innovatie.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top