woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe training voor aanstaande brugklassers
Nieuwe training voor aanstaande brugklassers

Nieuwe training voor aanstaande brugklassers

  • Nederland
  • Deze zomer organiseert Praktijk Careful een training voor jongeren die na de vakantie voor het eerst naar de middelbare school gaan. De training biedt jongeren tools, tips en tricks om vol zelfvertrouwen de nieuwe wereld tegemoet te treden.
  • poster
  • Prakijk Careful
  • www.praktijk-careful.nl
  • n.corsel@praktijk-careful.nl
  • tel.nr: 06-43205978

Deze zomer vindt er in Arnhem en Ede een nieuwe training plaats, speciaal voor kinderen die na deze zomer op de middelbare school beginnen. De training bestaat uit één dag en geeft de jongeren tricks, tips en tools om vol zelfvertrouwen de nieuwe wereld te betreden!

Voor veel jongeren is de overstap van het basisonderwijs naar de middelbare school een hele grote stap. Praktijk Careful heeft speciaal voor deze kinderen een actieve training ontwikkeld, waarin zij op een speelse en  manier zichzelf kunnen voorbereiden op een nieuw hoofdstuk in hun leven.

Er wordt stilgestaan bij zaken als: jezelf voorstellen, grenzen aangeven, zelfvertrouwen hebben en uitstralen en omgaan met stress en spanning.

De training begint om 9.30 uur en is afgelopen rond 16.00 uur. Kosten voor de training zijn € 75.- per aanmelding. Bij de prijs zijn lunch, drinken en een aandenken aan de training inbegrepen. Meldt u aan vóór 15 juni en ontvang € 10.- korting. Kijk voor meer informatie op www.praktijk-careful.nl

Over facebook_user_f8d8753affa5ff96f6e8de3760553018

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top