dinsdag, juni 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Nieuwe visinnovaties bij Albert Heijn
Nieuwe visinnovaties bij Albert Heijn

Nieuwe visinnovaties bij Albert Heijn

  • Nederland
  • Vanaf vandaag vinden klanten nog meer verschillende vissoorten bij Albert Heijn. Maar liefst 21 nieuwe visproducten zijn toegevoegd: van vis op de huid voor echte visliefhebbers tot een makkelijk te bereiden gebakken scholfilet voor klanten die wat vaker vis willen eten maar niet goed weten hoe zij vis moeten bereiden. Ook het garnalenassortiment is uitgebreid en verbeterd waardoor de natuurlijke zachte en ziltige smaak garnalen beter tot zijn recht komt.
  • Albert Heijn
  • info@ah.nl

Elke week een dagje vis

Steeds meer klanten eten graag af en toe een dagje geen vlees. Vis is dan een prima alternatief: vis is goed voor de gezondheid omdat visvetzuren goed zijn voor je hart en bloedvaten. Daarom adviseert het Voedingscentrum één keer per week vis te eten. Om dit makkelijk te maken voegen we vandaag 21 nieuwe visproducten aan het schap toe. Voor ervaren viseters hebben we drie nieuwe soorten vis op de huid. Het mooiste en dikste deel van de roodbaars en de schelvis en een biologische doradefilet. Op de verpakking staat hoe je de vis het beste kunt bereiden. Voor wie dit toch net nog een stap te ver is, zijn er ook gebakken vissoorten zoals kabeljauwwangetjes, schol of pangasius.

Verbetering garnalen

Het ligt misschien niet voor de hand, maar om garnalen langer goed te kunnen bewaren, worden conserveringsmiddelen toegevoegd. Omdat we streven naar zo min mogelijk toevoegingen in alle producten zijn ook de garnalen onder de loep genomen. Het resultaat is een forse vermindering van toevoegingen waardoor de ware smaak van garnalen veel beter tot zijn recht komt.

Van alle verse vis bij Albert Heijn is 97% duurzaam. De laatste drie procent bestaan uit Hollandse garnalen en rivierkreeftjes. We werken met de visserij samen om ook deze op een duurzame manier te vangen of te kweken.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top