vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe website ABU: bron van informatie flexibele arbeidsmarkt
Nieuwe website ABU: bron van informatie flexibele arbeidsmarkt

Nieuwe website ABU: bron van informatie flexibele arbeidsmarkt

  • Nederland
  • De ABU lanceert vandaag zijn nieuwe website. Dit nieuwe online platform is een bron van informatie over flexibiliteit in de arbeidsmarkt en is aangepast aan de wensen en gebruiken van deze tijd. Met de nieuwe website presenteert de ABU de kennisbank van de flexbranche. Informatie, kennis en opinies worden op een toegankelijke manier aangeboden. Met de site wordt ook weer een nieuwe stap gezet naar meer persoonlijke en interactieve dienstverlening van de ABU aan zijn leden.
  • Algemene Bond Uitzendondernemingen
  • http://www.abu.nl
  • info@abu.nl

De ABU is voor velen hét informatiepunt als het om de flexibele arbeidsmarkt gaat. Dagelijks komen ABU-leden, flexkrachten, inleners, politici, vakbonden, wetenschappers, journalisten en vele anderen in contact met de ABU. Daarom is een toegankelijke, up-to-date en eigentijds vormgegeven website van belang. Vragen van al deze gebruikers kunnen met de nieuwe website op een goede en snelle manier beantwoord worden. Want de ABU hecht aan goede en betrouwbare informatie over de flexibele arbeidsmarkt en laat via de website natuurlijk ook een duidelijke mening horen.

Meer dan uitzenden

De website is verdeeld in een openbaar gedeelte en een gedeelte dat exclusief toegang biedt aan ABU-leden. Op het openbare gedeelte is het laatste nieuws te vinden, actuele columns, thema’s, onderzoeken en publicaties. Allemaal toegankelijk gemaakt in helder gerubriceerde informatieblokken. Daarbij zullen bezoekers meer tegenkomen dan alleen informatie over uitzenden, want de ABU-leden bieden opdrachtgevers, werkenden en werkzoekenden inmiddels veel meer dan dat. Zo vindt u bijvoorbeeld ook informatie over de bemiddeling van zzp’ers, payrolling, flexmigranten of publiek-private samenwerking.

ABU-leden kunnen er met de ‘ledenzoek’ makkelijker gevonden worden, zodat (potentiële) opdrachtgevers en uitzendkrachten snel kunnen zien met welk uitzendbureau ze goed en betrouwbaar zaken kunnen doen.

Informatie op maat

Naast het openbare gedeelte is ook het ledengedeelte geheel opnieuw ingericht. Met een persoonlijke inlogcode kunnen ABU-leden hun interesses aangeven. Op deze manier krijgt men de informatie en het laatste nieuws dat is afgestemd op de persoonlijke interessegebieden.

Responsive

En natuurlijk biedt de ABU zijn bezoekers een responsive website, zodat de gebruiker vanaf pc, tablet of mobiele telefoon de site te allen tijde goed kan benaderen.

De ABU heeft deze nieuwe website ontwikkeld in samenwerking met CCI IT GROEP.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top