vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe website gelanceerd: Dakdekker-Weetjes.nl
Nieuwe website gelanceerd: Dakdekker-Weetjes.nl

Nieuwe website gelanceerd: Dakdekker-Weetjes.nl

  • Nederland
  • In maart 2014 is de website Dakdekker-Weetjes.nl gelanceerd. Dakdekker-Weetjes.nl is een onafhankelijke, informatieve website over daken, dakbedekking en dakdekkers. De website biedt consumenten handige informatie om ze te helpen bij hun oriëntatie- en aankoopproces.
  • Dakdekker1
  • Skydreams B.V.
  • http://www.skydreams.com/nl
  • patrick.haeck@skydreams.nl
  • Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie): Voor meer informatie en/of toelichting kunt u contact opnemen met Patrick Haeck: patrick.haeck@skydreams.com

dakdekker-weetjes.nlDakdekker-Weetjes.nl richt zich op consumenten die zich bevinden in een oriënterende fase van het aankoopproces, evenals consumenten die over willen gaan tot aankoop. Dakdekker-Weetjes.nl helpt mensen bij hun aankoop door informatie te bieden over dakbdekking en de gemiddelde prijzen hiervan. Consumenten kunnen onder andere lezen over de voordelen van EPDM dakbedekking of over de prijzen van een chique rieten dak. Daarnaast biedt de website consumenten de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen bij maximaal zes dakdekkersbedrijven in hun regio. Zo kunnen consumenten eenvoudig dakdekkersbedrijven met elkaar vergelijken om daarna voor de beste optie te kiezen.

Dakdekker-Weetjes.nl is uniek in het soort informatie dat het aanbiedt. Het voorziet de consumenten niet alleen van informatie over de vele soorten dakbedekkingen, maar ook over de werkzaamheden die een dakdekker uitvoert. Hierbij wordt ook een onafhankelijke prijsindicatie gegeven, wat zorgt voor transparantie in de dakdekkermarkt.

Dakdekker-Weetjes.nl maakt onderdeel uit van SkyDreams, uitgever van offerte vergelijkingswebsites. Dakdekker-Weetjes.nl is de nieuwste toevoeging aan een portfolio van verschillende Weetjes websites. Deze Weetjes websites hebben verschillende woon-gerelateerde onderwerpen. Dakdekker-Weetjes.nl is de nieuwste toevoeging aan een portfolio van in totaal 13 verschillende Weetjes-websites. Andere Weetjes websites zijn onder andere Dakkapel-Weetjes.nl en Isolatie-Weetjes.nl.

Over Patrick H

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top