dinsdag, maart 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Energie & Milieu / Nieuwe website Gewoon Duurzaam
Nieuwe website Gewoon Duurzaam

Nieuwe website Gewoon Duurzaam

  • Nederland
  • Sinds deze week is de nieuwe website Gewoon Duurzaam (http://www.gewoon-duurzaam.nl) online. De website is een inspiratiebron voor een duurzaam leven en tevens een persoonlijke zoektocht naar antwoorden op de vraag: wat is duurzaam?
  • logo gewoon-duurzaam def
  • Gewoon Duurzaam
  • www.gewoon-duurzaam.nl
  • info@gewoon-duurzaam.nl

Het thema duurzaamheid wordt vaak geassocieerd met aan de ene kant het klimaatverdrag en aan de andere kant met stereotiep milieuactivisten. De nieuwe website wil echter op een andere manier naar duurzaamheid kijken. Duurzaam kan namelijk ook hip, modern en ontspannen zijn. De website Gewoon Duurzaam laat zien hoe bepaalde keuzes het leven kunnen verrijken en het milieu kunnen sparen.

Met artikelen over wonen, verzorging en eten wordt er op de website onderzocht wat wel en niet duurzaam is. Er worden tips gegeven voor duurzame en natuurlijke producten en er wordt uitgezocht wat wel en niet slecht is voor het milieu. De website heeft de insteek om mensen te inspireren op het gebied van een duurzaam leven. Iedereen maakt hierin eigen keuzes en deze worden vaak beïnvloed door kennis. Met achtergrondinformatie over bijvoorbeeld ingrediënten van shampoo of over energiemaatschappijen is het vaak makkelijker bewuste keuzes te maken. Ook wordt er aandacht besteed aan het nieuws. Nieuwtjes op het gebied van milieubeleid of resultaten van onderzoeken over duurzaamheid worden gepubliceerd op de website.

De website zal de komende tijd verder worden uitgebreid met verschillende artikelen die passen binnen de thema’s. Ook komen er duurzaamheid dilemma’s aan bod, waarin vragen ter sprake komen die je in het dagelijks leven tegenkomt, zoals: pak ik de auto of de fiets of geef ik meer geld uit aan verantwoorde kleding of kies ik voor de goedkopere optie die niet zo duurzaam is?

Over GewoonDuurzaam

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top