donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Nieuwe website Pilz nu online!
Nieuwe website Pilz nu online!

Nieuwe website Pilz nu online!

  • Nederland
  • Heeft u ‘m al gezien? De nieuwe website van Pilz is live gegaan. U bent van harte uitgenodigd om weer eens een kijkje te nemen. De website is technisch up-to-date en het redesign geeft de website een modernere uitstraling in HTML 5.
  • pilz neder
  • www.pilz.nl
  • e.boontje@pilz.nl

Vianen, 31 oktober 2016 – Heeft u ‘m al gezien? De nieuwe website van Pilz is live gegaan. U bent van harte uitgenodigd om weer eens een kijkje te nemen. De website is technisch up-to-date en het redesign geeft de website een modernere uitstraling in HTML 5.

Wat is nieuw?

Het nieuwe design van de website is volledig responsive. Dit betekent dat de website is geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone. Ook de E-Shop kent nu een responsive design waardoor klanten snel en eenvoudig hun producten online kunnen bestellen.

Door een verandering in de menustructuur is de E-Shop nu beter vindbaar dan voorheen. Binnen een paar klikken kan de klant nu online winkelen. Verder maakt een optimalisatie van de videobestanden, een verbeterde gebruikersinterface en een herindeling van het producten en diensten aanbod de vernieuwde website compleet. De content is niet gewijzigd. Klanten kunnen nog steeds op de website terecht voor volledige productinformatie, datasheets en downloads over de producten en diensten van Pilz.

Klaar voor de toekomst

Het redesign maakt de websitestructuur nauwkeuriger en biedt de gebruiker meer mogelijkheden. Het vernieuwde platform is hiermee klaar voor de uitdagingen van de toekomst op het gebied van informatie, interactie en klantenbinding.

Ervaar het zelf en neem eens kijkje op de vernieuwde website van Pilz. Via www.pilz.nl vindt u alle informatie van uw aanbieder van industriële automatiseringsoplossingen.

Over pilznederland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top