woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe website richt zich op 40 plus dames!
Nieuwe website richt zich op 40 plus dames!

Nieuwe website richt zich op 40 plus dames!

  • Nederland
  • Er zijn veel Nederlandse Beauty en Fashion sites, meestal gericht op jonge meiden van 15 tot 25 jaar. Nu is er een nieuwe site die zich richt op meiden van boven de 40 en met een maatje meer.
  • logo
  • Beauty en Bijoux Party's.nl
  • http://www.faboverforty.nl
  • faboverfortybb@gmail.com

Fab over Forty.nl behandeld thema’s als Beauty, Bijoux, Nails, Fashion en Make-Up voor die vrouwen die de 40 zijn gepasseerd, prachtige rondingen hebben en wellicht mooie grijze lokken!

Op de site vind je meer informatie over alle Body-Shapes, creatieve tutorials, Nail-Art, Make-Up tutorials, filmpjes en foto’s van plus-size modellen als Ashley Graham en Carmen dell’Orefice, diverse modezaken die plus-size mode verkopen en andere leuke weetjes voor vrouwen boven de 40.

Bij de site horen diverse social media pagina’s waar het nieuws wordt bijgehouden, een Pinterest pagina met prachtige foto’s van plus-size models, vrouwen met schitterende grijze haren en tips en truuks voor alle body shapes.

Fab over Forty.nl hoort graag van fabrikanten die zich bezighouden met beauty en fashion producten voor vrouwen boven de 40 en met een maatje meer. Om hun nieuws te delen en eventueel om producten uit te testen.

Tevens is de site op zoek naar nieuws rondom deze thema’s, visagisten die tips hebben voor Make-Up boven de 40 en bedrijven die informatie hebben en nieuws.

Fab over Forty wordt gesponsord door de webwinkel BeautyenBijoux.nl en Beauty en Bijouxparty’s.nl Leuke party’s met de collectie van LaifLine, Devos Beauty en Sieraden van Ingrid Bijoux.

40 plus Merken, PR vertegenwoordigers of Adverteerders kunnen contact opnemen met Ingrid Bijoux via faboverfortybb@gmail.com om te informeren over of het reviewen van producten, het sponsoren van giveaways en advertentiemogelijkheden.

U bent welkom op www.faboverforty.nl

Over faboverforty

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top