woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Nieuwe website voor Hotel Theater Figi
Nieuwe website voor  Hotel Theater Figi

Nieuwe website voor Hotel Theater Figi

  • Nederland
  • Hotel Theater Figi is verheugd haar nieuwe website (figi.nl)aan het publiek te presenteren. De lancering werd vandaag gevierd in de al oude patisserie traditie van Hotel Theater Figi – met een heerlijke taart met daarop uitgebeeld de nieuwe website.
  • 22753743407_923f98a3b9_z
  • Hotel Theater Figi
  • www.figi.nl
  • communicatie@figi.nl

De nieuwe site is volledig responsive hetgeen betekent dat deze ook op de mobiele telefoon en tablet goed te lezen is. Daarnaast is er meer focus gelegd op de vele mogelijkheden binnen Figi – niet voor niets is de slogan van Figi “Verrassend Veelzijdig”.

Het ruime theater en bioscoop aanbod wordt overzichtelijk getoond en gasten kunnen direct online een reservering maken. Ook is Figi een samenwerking aangegaan met restaurant sites Couverts en Dinnersite waarmee ook beide restaurants (Walkart Park en het Theatercafé) nu online gereserveerd kunnen worden. Ook kunnen Kerstbrunches & Kerstdiners, de Paasbrunch, James Bond SPECTRE menu’ s en Valentijndiners eenvoudig online geboekt worden.

De viering werd een aantal dagen uitgesteld vanwege de dramatische gebeurtenissen in Parijs. Uit solidariteit met het Franse volk werd Figi afgelopen week verlicht in de Franse driekleur.

Over Figi Zeist

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top