woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe weegbrug voor Frigo Group
Nieuwe weegbrug voor Frigo Group

Nieuwe weegbrug voor Frigo Group

  • Nederland
  • Nieuwe weegbrug voor Frigo Group
  • Frigo Group
  • Frigo Group
  • http://www.frigogroup.com
  • frigo.beheer@gmail.com
  • Als het gaat om koel- en diepvriestransport en diepvriesopslag is Frigo Group toonaangevend. Deze logistiek dienstverlener heeft onlangs de oude weegbrug van hun vrieshuis in Nieuw-Vennep vervangen.

Als het gaat om koel- en diepvriestransport en diepvriesopslag is Frigo Group toonaangevend. Deze logistiek dienstverlener heeft onlangs de oude weegbrug van hun vrieshuis in Nieuw-Vennep vervangen.  Door de toename van vrachtverkeer langs de weegbrug werden de wanden van de fundatieput naar binnen gedrukt waardoor de oude weegbrug af en toe knel kwam te zitten. Dit bedreigde de continuïteit van de dienstverlening.

Het 60 ton wegende weegdek werd met twee telekranen uit de fundatieput getild. Vervolgens werd het oude binnenwerk verwijderd en werden de wanden van de put verstevigd. Daarna kon de nieuwe weegbrug worden geplaatst. Het project heeft in totaal 8 dagen geduurd en heeft rond de 30.000 euro gekost.

De vrieshuizen van Frigo Group

Frigo Group beschikt over twee vrieshuizen op strategische plaatsen in Nederland. Deze vrieshuizen zijn niet alleen voor diepvriesopslag maar ook voor het invriezen zeer geschikt. De aanwezige vriestunnels zorgen ervoor dat verse levensmiddelen binnen 24 uur ingevroren kunnen worden op een temperatuur van -24 graden Celsius.

Het vrieshuis in ’s-Heerenberg heeft een opslagcapaciteit van wel 37.000 palletplaatsen en een invriescapaciteit van 60 ton per dag.
Het diepvrieshuis in Nieuw-Vennep is geschikt voor 28.000 palletplaatsen en heeft een invriescapaciteit van maar liefst 100 ton per dag.

Naast opslag in de vrieshuizen verzorgt Frigo Group ook diepvriestransport door heel Europa. Het bedrijf is ISO 22000-gecertificeerd en voldoet aan alle HACCP-eisen.

Over Frigo Group

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top