zaterdag, januari 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe zomerse arrangementen van NAUPAR Amsterdam
Nieuwe zomerse arrangementen van NAUPAR Amsterdam

Nieuwe zomerse arrangementen van NAUPAR Amsterdam

  • Nederland
  • Nieuwe zomerse arrangementen van NAUPAR Amsterdam
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com
  • Als het druilerige weer is overgewaaid, wordt het tijd voor de leuke nazomer arrangementen van NAUPAR Amsterdam. Cocktails shaken of heerlijke sushi eten? Dat is vanaf nu mogelijk op het water! Boek een van onze nieuwste arrangementen en geniet aan boord van een comfortabele sloep van een heerlijke vaartocht door hartje Amsterdam.

Als het druilerige weer is overgewaaid, wordt het tijd voor de leuke nazomer arrangementen van NAUPAR Amsterdam. Cocktails shaken of heerlijke sushi eten? Dat is vanaf nu mogelijk op het water! Boek een van onze nieuwste arrangementen en geniet aan boord van een comfortabele sloep van een heerlijke vaartocht door hartje Amsterdam.

Een unieke sushi-vaartocht
Tijdens deze twee uur durende vaartocht maakt de kok aan boord overheerlijke sushi voor u klaar. Terwijl u samen met uw gezelschap smult van de Japanse keuken, kunt u op uw gemak de Amsterdamse omgeving bekijken. Een ontspannen uitje dat u niet snel zal vergeten.

Cocktails shaken aan boord van een sloep
Een bijzondere vaartocht door hartje Amsterdam inclusief cocktail-workshop! Ideaal voor echte cocktailliefhebbers. Stap aan boord van een comfortabele sloep en leer tijdens het varen hoe u diverse traditionele cocktails maakt.

Amsterdam
Het altijd gezellige Amsterdam wordt veel bezocht door internationale toeristen én door Nederlanders zelf. Een dagje langs de verschillende musea, heerlijk rondstruinen door de sfeervolle straatjes of simpelweg genieten op een van de vele terrasjes. Onze hoofdstad beschikt over een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden. NAUPAR Amsterdam voegt hier nog een wel héél speciale optie aan toe: Amsterdam ontdekken vanaf het water terwijl u de lekkerste cocktails mixt of de heerlijkste sushi proeft!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top