dinsdag, maart 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / “No Surrender” try-out door Martijn Oosterhuis
“No Surrender” try-out door Martijn Oosterhuis

“No Surrender” try-out door Martijn Oosterhuis

  • Nederland
  • Martijn Oosterhuis viert dit jaar zijn jubileum. Al 20 jaar is hij met enthousiasme en succes stand-up comedian en cabaretier. Op 17 januari om 20:30 doet hij zijn eerste try-out bij PopEi Eindhoven
  • MartijnOosterhuis-1
  • Eve Vents
  • www.comedyticket.nl
  • welcome@eve-vents.nl
Martijn Oosterhuis viert dit jaar zijn jubileum. Al 20 jaar is hij met enthousiasme en succes stand-up comedian en cabaretier.

Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Martijn heeft inmiddels al drie avondvullende solo programma’s op zijn naam staan en zal komend seizoen weer de theaters in gaan met een special show die bestaat uit een compilatie van de stand-up die hij tot nu toe heeft gemaakt, veel improvisatie en ook wat meer actuele onderwerpen.

Verder is Martijn al jarenlang een graag geziene gast in het Comedy Café te Amsterdam. Naast zijn 20 jaar ervaring is Martijn iemand die met 2 benen op de grond staat, een sterk empathisch vermogen heeft en een oog voor zaken die mensen raken.

We nodigen jullie uit om een kijkje te nemen, als insider, in de turbulente wereld van het theater en cabaret. Na veel vallen en opstaan is Oosterhuis terug: scherper en sterker dan ooit tevoren.

Tickets via www.comedy-ticket.nl

Over Eva Sara Vromans

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top