dinsdag, juli 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nobody Beats The Drum lanceert muziekvideo ‘Let it go’.
Nobody Beats The Drum lanceert muziekvideo ‘Let it go’.

Nobody Beats The Drum lanceert muziekvideo ‘Let it go’.

  • Nederland
  • Nobody Beats The Drum lanceert vandaag muziekvideo ‘Let it go’ een samenwerking tussen motion designer Maxmana en illustrator Levi Jacobs. Daarnaast zijn er vanaf vandaag kaarten verkrijgbaar voor het Desperados #PartyInstinct-feest dat 25 juli in de Tolhuistuin in Amsterdam plaatsvindt. Een bombastische nacht vol energie die partyheads meesleept van hiphop naar house en electro. De muziekvideo en het #PartyInstinct-feest worden mede mogelijk gemaakt door Desperados.
  • 10351814_786205411419299_248370868453132450_n
  • Desperados
  • nlonline@vice.com

In de fantasiewereld die Maxmana en Levi Jacobs tot leven toveren voor de partyknaller ‘Let It Go’ van Nobody Beats The Drum, is het een compleet vanzelfsprekende combinatie.

Nadat in juni de nieuwste single van Nobody Beats The Drum al werd uitgebracht via Nest HQ (het label van de Amerikaanse producer Skrillex) volgt nu deze bijzondere animatieclip. Hiermee komt een lang gekoesterde wens van Nobody Beats The Drum uit. Al sinds Sjam Sjamsoedin – de producer achter Nobody Beats The Drum – met Maxmana aan de kunstacademie studeerde, aasde hij op een mogelijkheid om met hem samen te werken op een muziekproject. Dat wordt nu mogelijk gemaakt door Desperados.

Desperados presenteert #PartyInstinct

#PartyInstinct is een initiatief waarmee Desperados artiesten support die het nachtleven kleur geven. Desperados #PartyInstinct-feest is de eerste in een serie van drie waarvoor Desperados muzikale voorvechters in staat stelt om hun ultieme line-up bijeen te brengen. Op vrijdag 25 juli presenteert Sjam hier o.a. Sevdaliza, TDTMCM, Cursed P en DMC Krew (UK). Tijdens deze eerste #PartyInstinct editie in de Amsterdamse Tolhuistuin zet hij met deze bevriende dj’s en artiesten zijn ideale clubavond neer. De samenwerking tussen Nobody Beats The Drum, Maxmana en Levi Jacobs wordt ook hier verder uitgewerkt, zij zullen de hele avond van een visueel spektakel voorzien. Het belooft een bombastische nacht vol energie te worden die partyheads meesleept van hiphop naar house en electro.

Nobody Beats The Drum

De Nederlandse muziekproducer Sjam Sjamsoedin is de man achter de electro formatie Nobody Beats The Drum. Zijn live sets zijn een meeslepende mix van progressieve live-electronica en hypnotiserende beats. In Nederland begonnen groeide hij via de Europese underground electro-scene uit tot een graag geziene act op mainstream festivals in de VS. Zijn sets zijn een meeslepende mix van progressieve live-electronica en hypnotiserende beats, waarmee hij wereldwijd al grote festivals en podia teisterde.

Kaarten

Kaarten voor het event zijn beschikbaar via: noisey.vice.com/nl/partyinstinct


Party Instinct
Vrijdag 25 juli
Tolhuistuin, Amsterdam 23.00 -04.00 uur
Voorverkoop: via Noisey

23.00-23.45 Jarreau Vandal
23.45-00.00 Sevdaliza
00.00-00.15 Jarreau Vandal
00.15-01.00 TDTMCM (live)
01.00-02.00 Cursed P
02.00-03.00 Nobody Beats The Drum
03.00-04.00 DMX Krew (live) (Rephlex, UK) 

Over vicemedia

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top