zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Sport & Ontspanning / Nomineer nu jouw favoriete sporter voor de titel Uniek Sporttalent 2018!
Nomineer nu jouw favoriete sporter voor de titel Uniek Sporttalent 2018!

Nomineer nu jouw favoriete sporter voor de titel Uniek Sporttalent 2018!

  • Nederland
  • Ken jij of ben jij een breedtesporter met een handicap die het afgelopen jaar mooie sportieve prestaties heeft geleverd? Iemand die een inspiratie en voorbeeld is voor andere sporters met een handicap? Een sporter die persoonlijke records heeft weten te verbreken? Nomineer hem, haar of een heel team dan nu voor de titel ‘Uniek Sporttalent 2018’! De verkiezing, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport en haar partners ABN AMRO en Sublime FM, wordt dit jaar voor de 5e keer gehouden.
  • 1.a76ef047d8d24c03823acdf41c4ee7c8
  • Fonds Gehandicaptensport
  • www.unieksporttalent.nl; www.fondsgehandicaptensport.nl
  • anne@fondsgehandicaptensport.nl
  • Voor meer informatie over Fonds Gehandicaptensport en/of de Verkiezing Uniek Sporttalent kunt u contact opnemen met Anne Honders, 06-22872874 of anne@fondsgehandicaptensport.nl. Over Fonds Gehandicaptensport Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en te vergroten en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Dit doet zij samen met haar 1%FairShare® partners, ambassadeurs, donateurs, supporters en vrijwilligers. Als één team achter de sporters met een handicap. Kijk voor meer informatie op: www.fondsgehandicaptensport.nl. Over de verkiezing Uniek Sporttalent De verkiezing Sporttalent van het Jaar wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van 1% FairShare® partner ABN AMRO en mediapartner Sublime FM. ABN AMRO ondersteunt als Partner van de Toekomst deze verkiezing, omdat ook zij het belangrijk vindt dat sporters met een handicap gestimuleerd worden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent. Daarbij gaat het om talent in de meest brede zin van het woord. Kijk voor meer informatie op www.unieksporttalent.nl.

Podium bieden
Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken. Met de verkiezing Uniek Sporttalent wil Fonds Gehandicaptensport een podium bieden aan de sporters om hen, en daarmee de gehandicaptensport, onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek.

Hoe werkt de verkiezing?
Je kunt jouw favoriete sporttalent t/m 10 september 2018 nomineren via de website www.unieksporttalent.nl. Je kunt iemand nomineren in de volgende categorieën: 1. Lichamelijke of visuele beperking. 2. Verstandelijke of meervoudige beperking. 3. Teams bestaande uit sporters met een handicap.

De verkiezing bestaat per categorie uit een algemene stemronde, een halve finale en een finale waarbij deelnemers door kunnen gaan naar de volgende ronde door zoveel mogelijk stemmen te krijgen. De winnaars per categorie zullen gehuldigd worden op het Benefietdiner van de Gehandicaptensport in de Johan Cruijff ArenA.

De jury bestaat uit Esther Vergeer, Jetze Plat, Bibian Mentel, Arnold Vanderlyde en Henny Jacobse. Zij zullen hun stem laten gelden in de finale. Kijk voor meer informatie over de verkiezing op de website www.unieksporttalent.nl.

Prijzenpakket
Naast de titel ‘Uniek Sporttalent’ krijgen de winnaars een cheque ter waarde van € 1.000,- om voor zichzelf te besteden aan sport- en/of spelmateriaal. De sportverenigingen waar de winnaars actief zijn mogen voor maar liefst € 4.000,- stimuleringssubsidie aanvragen, te gebruiken voor de (door)ontwikkeling van de gehandicaptensport binnen de betreffende sportvereniging.

* topsporters en sporters met een A/B status zijn van deelname uitgesloten

Over lilian eerens-frieling

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top